POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
有update

其實睇返好似自從5月開始已經有300$換mon優惠(行貨)
呢次夏日係做緊1年300$換mon+過保半年半價換電
咁即係有機會係長做呢類promotion?

剛剛馮宅買咗,送半年換mon保障($1000塾底費),爆mon喺***整完可以問馮宅claim番,即係平過1千免費,多過1千差額就自己俾

豐澤出細機係咪5698?

剛剛馮宅買咗,送半年換mon保障($1000塾底費),爆mon喺***整完可以問馮宅claim番,即係平過1千免費,多過1千差額就自己俾

已全線減300
想買而家買行 s8+ 6gb ram咩價位
唔係香港唔知價
等note8一出跌價就可能入手
有無大佬收到風note8最快幾時有得訂,電話咁剛好壞鳩左!

已全線減300

反正冇芒保
水機算數啦

8月31日前,仲有samsung個300蚊包底芒保喎
話説之前喺女人街求其買咗個 mon 貼嚟用
其實幾好又唔頂殼
不過4邊膠甩咗兩邊
入哂塵
所以我決定咗…… 我唔再用套喇!
其實幾好又唔頂殼
不過4邊膠甩咗兩邊
入哂塵

I mean mon 貼
其實幾好又唔頂殼
不過4邊膠甩咗兩邊
入哂塵

I mean mon 貼

花咗而家求其貼
其實note8出左大舖應該都唔會再減? 宜家減300應該就係呢個價keep一陣
Note8開apps速度好快
想出s8/s8+, 但出面加300蚊保果d 指定鋪又貴
去電話鋪買平d, 但又無得買個mon 保
爆mon 睇左整好貴
iPhone 轉會點過返whatsapp caht history 去Android?
相係咪用Google Photos 最方便?
試緊OP5, 但都係嫌太大部單手難用
心思思想玩吓S8

有無喺英京嗰啲買? 有無伏?
想問下而家係咪再用唔到packag disabler

用到呀我
iPhone 轉會點過返whatsapp caht history 去Android?

有似要用app轉,要俾錢

有似要用app轉,要俾錢

唔該哂
港版aqf7堅持咗勁耐都唔up
今次新嘅都係等睇下巴打們試下先升

我都無升過
到底邊個版值得升

我都無升過
到底邊個版值得升

升左暫時everything ok

我都無升過
到底邊個版值得升

升左暫時everything ok

幾順, 電量今日試下先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞