POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
signal好唔穩定
想問而家係咪都未有一張完美mon 貼?

同埋除左Google keyboard, 有無其他好似 kai board 咁好用

whitestone dome glass, 痴左2/3個禮拜完全冇問題,邊位都冇痴塵,touch都冇問題

同埋除左Google keyboard, 有無其他好似 kai board 咁好用

whitestone dome glass, 痴左2/3個禮拜完全冇問題,邊位都冇痴塵,touch都冇問題

邊度買最平

俾 Google play 燒曬d 電,睡死

reboot 又唔得,電都差唔起,吉極都50%

是咪要入廠
等更新等到發霉

是咪要入廠

Google自家野唔知點解會無啦啦食野,咁樣真係好影響體驗

邊度買最平

要上網先有得賣,我去gmarket, 最平都300 一張,要照燈
但痴完覺得冇浪費$300
港版 bixby終於有 voice
有英文同韓文揀

快的加廣東話
港版 bixby終於有 voice
有英文同韓文揀

disable 左
Note8今日會幾點有消息?
Note8今日會幾點有消息?

11點pm

是咪要入廠

gogogo

是咪要入廠

gogogo

已解決,原來係 action launcher 個天氣 widget 有bug ,不停拎 location
好期待note8
話說我一直冇開過(設定過)bixby
其實有冇分別(我指disable佢同一直唔開佢)

note8
技窮 講埋曬啲瀑部部旗艦機都有嘅嘢,完全唔知有乜特別

官方出左規格
又厚又重
note 8就7.1.1
s8仲係7.0
屌你8.0都來
睇怕要跳過7.1.1
香港又要等到下年4月
s8+有冇升note8既理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞