POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
邊到買s8 穩陣???

大鋪/電訊商
有冇巴打有靚wallpaper介紹

換算返香港應該 HKD 6780 左右

嘩 貴多4 5舊水

嘩 貴多4 5舊水

邊夠iphone鬥,輸得

嘩 貴多4 5舊水

邊夠iphone鬥,輸得

雙鏡 全屏芒有得鬥 ip8

ip8那個額頭真係多餘
一部未開箱既s8可以放到幾多錢
一部未開箱既s8/S8+可以放到幾多錢
一部未開箱既s8/S8+可以放到幾多錢

Fever s8 有人放$4400
邊到買s8 穩陣???

豐澤=百記 > 衛訊 =cmk= 中原=鐳射

百記貴過imobile成$400-$500

大家都係行貨,其實咩原因?

一個係代理貨,一個直接Samsung 比貨
但可以話你知,代理貨QC係差啲

利申S8+ 128Gb代理貨中過蕉,再係大鋪買過部

咁如果csl果d?

Samsung 比
Thanks
今晚返去升

auto brightness 死左

完全正常喎

升唔升好呀,好似伏味濃,用過幾代***都係更新有問題
AQH3更新完效能高左
Thanks
今晚返去升

auto brightness 死左

完全正常喎

升唔升好呀,好似伏味濃,用過幾代***都係更新有問題

冇事
AQH3更新完效能高左

AQH3?
係咪AQG6 下一個 update?

btw, AQG6 幾順,正常使用電用到 24 個鐘
有無ching係用s8玩pad 個曲mon會唔會好影響轉珠?

呢近幾GB
AQH3更新完效能高左

AQH3?

高通版更新慢到喊
有無ching係用s8玩pad 個曲mon會唔會好影響轉珠?

應該好咗
平mon有時會轉出界 因為hi到個邊唔知
但曲mon好少機會會掂到盡一盡條邊
所以少咗機會甩手

當然你去鋪頭㩒下部機 睇下啱唔啱手感 最實際

最慘無得down落黎玩呢就咁試試唔出
AQH3更新完效能高左

AQH3?

高通版更新慢到喊

三星優先照顧返三星嘅Soc正常啦
AQH3更新完效能高左

AQH3?

高通版更新慢到喊

email 11% 開了同步

呢近幾GB

64?

呢近幾GB

64?

真機睇咩色最正
google輸入法做乜打完英文打唔到中文
AQH3更新完效能高左

AQH3?

高通版更新慢到喊

email 11% 開了同步

email 較咗幾個鐘先 sync 一次,但係都好 chur 電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞