POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
開唔到Samsung pay 一開就話連接唔到 完全加唔到卡 s8+

垃撚圾
個Samsung Pay
得果幾間銀行Support 吹到好流行咁

我都想用 但仲未有匯豐恆生

其實同Android pay一樣
碌卡呢樣 唔係個個收銀比你用

外國好好多, 一定得
之前係澳洲日日都用SAMSUNG PAY, 一蚊現金都無用過
係香港咁垃圾
我係澳洲用呀原來要入返張香港sim卡先可以set-up

即係用香港信用卡就要用香港sim card 先可以setup?

收銀嫌麻煩,有啲未聽過以為你要hack佢部pos機,又驚收到錢要自己填
培訓都冇就咁比小冊子就算,收銀識你老鼠咩
開唔到Samsung pay 一開就話連接唔到 完全加唔到卡 s8+

垃撚圾

外國好好多, 一定得
之前係澳洲日日都用SAMSUNG PAY, 一蚊現金都無用過
係香港咁垃圾

即係用香港信用卡就要用香港sim card 先可以setup?

收銀嫌麻煩,有啲未聽過以為你要hack佢部pos機,又驚收到錢要自己填

超市應該開條line比人自助比錢,唔洗同師奶廢老阻住晒,可惜香港少,外國就好多自助line
忍唔住買咗塊whitestone
有冇人edge lighting自動變左紫色
點請問點轉番藍色
有冇人edge lighting自動變左紫色
點請問點轉番藍色

我想講係咪得我個edge lighting唔support ***以外嘅app(例如 whatsapp)
之前whatsapp有message 唔使開機就見到
唔記得我更新到咩版本之後就冇咗

好似話某次更新完之後就有bug

可以買俾女朋友
大陸AQH6出左更新啦
香港一個月後見

可以買俾女朋友

屌葡萄
大陸AQH6出左更新啦
香港一個月後見

幾時有 7.1.1 ?

唔會有
直接8.0+se8.5
等到下年佛誕

可以買俾女朋友

屌葡萄

又幾靚wor

俾埋條link你了,多圖粉紅色
https://www.saydigi.com/2017/08/samsung-galaxy-note8-pink.html

可以買俾女朋友

屌葡萄

又幾靚wor

https://www.saydigi.com/2017/08/samsung-galaxy-note8-pink.html

幾靚
雙鏡係幾正
不過買咗s8既我都係乖乖用s8

垃撚圾

外國好好多, 一定得
係香港咁垃圾

所以我通常有paywave先會用😂
想問下iphone除左順之外,仲有邊d方便比samsung旗艦機好?未用過iphone9月iphone發布會,想留意埋睇下轉唔轉會

多數人係鍾意iOS, 夠順, 高質付費app, 外型
s8+ 6gb ram版 定係note8好。
好似除左多支spen 同埋雙鏡頭就無咩特別
s8+平成千

講真
支筆係多撚如
以前買個陣都好少用
個鏡頭攞黎溝下女 家庭相就唔錯既

咁好似齋雙鏡頭唔值貴成千幾
s8+ 韓版都已經6gb ram啦,好似電容量仲大過note8

好似s7 edge果陣咁
edge都貴d 因為新野😂
覺得值咪買 唔值咪再等下🙈
大陸AQH6出左更新啦
香港一個月後見

有咩新 update?

可以買俾女朋友

屌葡萄

又幾靚wor

幾靚
雙鏡係幾正
不過買咗s8既我都係乖乖用s8

再黎
大陸AQH6出左更新啦
香港一個月後見

有咩新 update?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞