POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike

全膠

全膠

唔知

全膠

玻璃,爛左會有玻璃碎飛出黎
利申爛過,個mon完全冇事

全膠

我意思係係咪成塊貼都有膠水

全膠

幾錢

全膠

貼完...係

全膠

我覺得都好硬淨下 用左咁耐都無花同裂
比起以前iphone某大牌子既玻璃還要好
巴打係點樣整爛
睇到d留言搞到好想出s8+等埋note8實際評測,再睇埋價錢就黎料

note 8個價就唔好咁高期望
唔用筆s8+好似都夠用
不過note個雙鏡係幾正
話説之前喺女人街求其買咗個 mon 貼嚟用
其實幾好又唔頂殼
不過4邊膠甩咗兩邊
入哂塵
所以我決定咗…… 我唔再用套喇!

I mean mon 貼

花咗而家求其貼

平時係街見人s8多數都唔貼貼
話説之前喺女人街求其買咗個 mon 貼嚟用
其實幾好又唔頂殼
不過4邊膠甩咗兩邊
入哂塵
所以我決定咗…… 我唔再用套喇!

I mean mon 貼

花咗而家求其貼

平時係街見人s8多數都唔貼貼

我本身都冇貼呀,好錫住部機
但早幾日始終都係唔知點解花咗
係開mon會睇到彩虹嗰種深痕
而家用咗mon貼就冇咁覺眼咁囉
有無人成日係袋一拎部手機出嚟,係鎖定螢幕就彈呢句野出嚟
“螢幕將在5秒內自動關閉
若要防止此彈出式視窗在未來出現,請確保距離感應器未被封鎖”
痴線放係褲袋有咩可能遮唔到個感應器點先可以唔再見到呢句垃圾出現
HTC轉會過黎走 出左 S8+, 睇中電大舊d 同睇完評測怕 lag,要左128gb rom/ 6gb ram

豐澤買, S8 /S8+ 機價減三百, trade in HTC10 又加多五舊 換到二千一。加上8.31係電池保同enjoy dollar 最後一日推廣.... 各樣推埋就敗左部 S8+ 返屋企

暫時S8+係個喇叭同價錢輸俾 U11,其他都滿意。要慢慢習慣下 Samsung 介面,同 HTC好大分別
HTC轉會過黎走 出左 S8+, 睇中電大舊d 同睇完評測怕 lag,要左128gb rom/ 6gb ram

豐澤買, S8 /S8+ 機價減三百, trade in HTC10 又加多五舊 換到二千一。加上8.31係電池保同enjoy dollar 最後一日推廣.... 各樣推埋就敗左部 S8+ 返屋企

暫時S8+係個喇叭同價錢輸俾 U11,其他都滿意。要慢慢習慣下 Samsung 介面,同 HTC好大分別

巴塞依加s8+賣緊幾錢

巴打依加s8+賣緊幾錢

巴打依加s8+賣緊幾錢

減三舊後 6398

今日一號,唔知會唔會調價呢
請教always on display 長著會唔會燒印?

有咩方法解決?? 有冇得長時間唔用就熄?

以前s7 鋪頭機10部9竦都燒
有無人更新後,delete唔到app 桌面捷徑?
請教always on display 長著會唔會燒印?

有咩方法解決?? 有冇得長時間唔用就熄?

以前s7 鋪頭機10部9竦都燒

自己識走位
同埋放入袋會自己熄
不過有得較自動熄就好啦 
有無人更新後,delete唔到app 桌面捷徑?

delete 到
更新咗兩日,感覺順咗
之前有個問題,如果所有 animation scale 較到 0x home screen 啲 widget 會拉唔到大細
更新完冇問題
痴線放係褲袋有咩可能遮唔到個感應器點先可以唔再見到呢句垃圾出現

設定→顯示→保持螢幕關閉

設定→顯示→保持螢幕關閉

thanks巴打
留意,三叔自家個300蚊包底芒保已完左,想買機者留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞