POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
想問下而家係咪再用唔到packag disabler
港版aqf7堅持咗勁耐都唔up
今次新嘅都係等睇下巴打們試下先升

未UP

我用adhell個個
無彈話有咩問題
但我見ram好似多左 而家keep住1.3gb可用

未UP

用唔到

edge screen 有更新

點找到 有link
要入galaxy apps 見到
快啲上市啦note8 等緊你推低s8個價
up完auto brightness好似死左
睇到d留言搞到好想出s8+等埋note8實際評測,再睇埋價錢就黎料

真係死左
想搵wallpaper有無巴打推介
無意中喺 APPS 道見到 config apk, 想問下係咩嚟?
想問下唔係大舖買既話有無巴絲知邊間會有0息分期做
自動感死左 可以點解決
自動感死左 可以點解決

唔係咁戇鳩嘛
想問下唔係大舖買既話有無巴絲知邊間會有0息分期做

我剛剛做完,恆生打上台12個月分期$10/月,另外用恆生喺馮宅31/8前買有額外cash dollars

芒? 我up完正常,試下off再on,得唔得?

千其唔好
OFF完就死

千其唔好
OFF完就死

我up 完都無事wo , 玩pkm 仲順左

試下OFF auto brightnes
依完去wilson買6gb ram版既s8+要幾錢?有無原價減300蚊優惠!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞