POST 7 | Samsung S8/S8+討論區 (7)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
s835版係咪改唔到rom?
睇RUNNING MAN見到佢地用BIXBY VOICE
好想玩呀
睇RUNNING MAN見到佢地用BIXBY VOICE
好想玩呀

韓水已經有得用英文好耐
突發 收到samsung dex換領信
你地用咩keyboard? 覺得原本果個好難打

SwiftKey

Google

Google Cantonese

無得輸,換機都繼續用,身體已經習慣曬個 layout

Google用左好多年

屌打所有市面上輸入法

Google本身layout正,同埋就算轉機都唔洗適應

點解有得換

有無巴打知點解決

有無巴打知點解決

無野了
自膠

點解有得換

計返配件 行都好抵玩
但其實得mon保同尿袋有用...
s835版係咪改唔到rom?

應該冇
巴打有冇好用淘寶玻璃貼推介,最好痴完個mon唔會難㩒左

我想問一問,我平時番到公司會放部手機係枱。有時我隻手係部手機上空經過,佢就會著MON,點樣可以熄咗呢個function佢?
我想問一問,我平時番到公司會放部手機係枱。有時我隻手係部手機上空經過,佢就會著MON,點樣可以熄咗呢個function佢?

剔走 敏捷與互動 簡易啟動螢幕
買玻璃貼都比人偷龍轉鳳
真係好撚黑仔
你地用咩keyboard? 覺得原本果個好難打

miles leung
QF7 update伏唔伏
QF7 update伏唔伏

多左收音機 無咩特別

點解有得換

計返配件 行都好抵玩

點樣可以有得換

點解有得換

計返配件 行都好抵玩

點樣可以有得換

做 club s會員
aqg5 都仲係有倒水問題
最穩定版本將會係aqgb 即第三個s8 更新
水機已經開始推送更新

港版aqf7先arm arm 出....

點解有得換

計返配件 行都好抵玩

點樣可以有得換

做 club s會員

做club s 之後影張單可以有個保養,但點解影極佢都話upload唔到

點解有得換

計返配件 行都好抵玩

點樣可以有得換

做 club s會員

做club s 之後影張單可以有個保養,但點解影極佢都話upload唔到

你張圖大太
縮到幾百K
aqg5 都仲係有倒水問題
最穩定版本將會係aqgb 即第三個s8 更新
水機已經開始推送更新

港版aqf7先arm arm 出....

但係港版qf7唔多覺有倒水

倒水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞