《蟻俠3》負評如潮,編劇坦言:「我感到很難過」

599 回覆
139 Like 40 Dislike
disney+出左未
劇情咁垃圾都叫ok,最尾俾godd 爬入個閪窿,之後thor 抱住女thor 喊住講佢做乜都無所謂,完全反智
Loki: 明明係我整死The One Who Remains Kang
冇比錢買分?
事實係幾好睇喎
黑豹咪仲撚垃圾 不過啲人唔敢屌黑鬼
只係其中一隻Kang
仲有multiverse咁多隻Kang
P4最爛應該係雷神啦
直頭訓左一半

永恆族 尚氣 呢啲屬於好普通 睇完唔會點記得既戲
但都叫睇哂既
佢哋監製咋好似 唔係導演
就係因為有錢,同埋有左個底(出啲狗屎垃圾都照樣有班死忠去睇),容錯率高左,咪可以鳩來請唔同「風格」既導演來拍
只係佢一來諗住會創新,但同時又唔肯放手俾啲極具風格既導演去拍,最後出到來四不像咁
已知兩隻Kang,都冇乜恐怖氣氛
佢哋通常負責度大橋(好似係)
臭迪炒左jg, 然後jg 過檔
臭迪就話原諒左jg, 叫佢返黎拍gotg3
Jg 應承左
其實唔洗咁長嫁套野 佢套套中間都唔根個故事又長又懶搞笑 個段睇完勁眼訓 雷神 博士 黑鬼都係
本身其實係寫死蟻俠架
唔撚最後改左變good ending

頂我覺得寫死會好d囉
角色塑造同動機都好差

https://youtu.be/2xM59yYzEPQ
屌原來係咁
ds2 原本個導演做到一半就退出咗 之後個導演接手就搞到套戲好似唔上唔落咁
我睇連登post 好多人讚喎
又話Marvel 回勇, Phase 5開個好頭
信邊個
拍完先去dc
比你睇返呢個,仲好笑

2018年7月20日,岡恩因網友在推特翻出多年前由於在推特上發表一些關於戀童癖和強姦的不當言論而被迪士尼除去《星際異攻隊3》導演一職。7月31日,《星際異攻隊》各主要角色都在Instagram 與Twitter上發表聲明 ,希望迪士尼可以重新雇用岡恩,此舉贏得廣大網友迴響。[2][3]不過迪士尼仍然開除了岡恩。

2018年10月9日,消息指出岡恩正在與華納公司交涉,並將執筆《自殺突擊隊》劇本,這件事在當天稍晚火速得到華納公司證實,並且詹姆士將可能會接任該片導演。

2019年3月16日,迪士尼宣布岡恩將回歸執導《星際異攻隊3》,自2018年7月詹姆士離職以來,除了考量其真心悔改之外,再多方的考量之下,決定改變決策方向重新雇用詹姆士。[4]
又唔算好差,好過黑豹少少,不過不失咁囉
有啲Star War feel
等睇james gunn搞臭dc
最尾嗰段,咁似某政黨啲新聞稿
Thanos係應該唔夠佢打 因為Kang可以預知Thanos下一步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞