《蟻俠3》負評如潮,編劇坦言:「我感到很難過」

599 回覆
139 Like 40 Dislike
拳腳交其實打得算好睇,偉仔同法拉都做得好。
肥婆隊長2同secert invasion係咪直接關連?
咁都有人收貨
唔怪得越拍越垃圾

支那on99唔上尚氣
明明成套嘢其實好sell Chinese culture
唔知 暫時仲未有留意CM2嘅消息
不過Secret Invasion之前排咗今年年初上D+
CM2就年尾先上畫
尚氣d打鬥唔差
同朝偉隻揪個到都幾好睇
咁垃圾都話handle 得好
Ironman3個假滿大人奧斯卡影帝黎
搞到要接個閒角做
Captain Marvel 2應該唔會突破下限掛
條村太細太少人搞到好似唔夠筆直咁
可能佢志在玩下
Hela都一集收咗皮
有8964呀
佢接戲可唔可以話濫? 連Species 呢類半咸片都拍。
撇除選角完全fail,CM1雖然可以一睇但個上限都唔算好高......
Just a random set of numbers
分別在於,以前綁架得嚟都叫做好睇,而家係連個導演都未夠班
成套戲除左偉仔,楊紫瓊果句 "like your mother" 都係一大笑點.......... 習大大同陳法拉似樣? 真係似你老母
尚氣個演員早兩日先屌鳩NBA
話佢地對黃種人面盲都係岐視
咁勇敢又唔敢屌鳩Disney
講緊ant man 3?
問心我覺得p4最好睇係尚氣
之後係呢套同thor4
唔明啲人屌thor4乜
屌你老味 成日想睇套戲輕輕鬆鬆食下爆谷
又要追你d on9劇先睇得明
又要睇咩閪康 撚康 loki又唔知死唔死咁
你老母 睇到英雄片搞撚到門檻咁高
明明之前cap盾 ironman個陣都冇咁多野搞
越黎越唔想睇
其實佢今集成功上返正常世界我覺得無問題
然後最後一班康好撚嚴肅咁出嚟準備同征服者康打 同照舊噏堆咩佢哋可以接觸量子世界blablabla 咁咪仲好
依家完全唔知做乜 去到最後拳頭交係打得肉緊 但最後阿女好緊張咁望住但下一秒原來禁個制就去到開門俾老豆老母返黎
諗起無線之前套劇 好緊張 點知計時炸彈點拆架 禁個制就得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞