《蟻俠3》負評如潮,編劇坦言:「我感到很難過」

599 回覆
139 Like 40 Dislike
strange 2當初睇完Spider Man最尾條彩蛋真係好撚期待

到套上睇完真係屌出聲
世界仔唔敢屌9自己老闆
笑料唔好笑, 劇情on9, 打鬥又悶

natalie portman 同christian bale 加埋都救唔番套戲。
成個phase4 都爛

係得loki 叫好睇, wanda 都可以,可惜被ds2搞彎

票房再係咁,會唔會叫隊長同Ironman 翻生
隊長去左第二條時間線啫,ironman死左但隨時可以去第二個宇宙搵番黎,加多個rdj + tom cruise ironman雙打都仲得
永恆族絕對好睇,我認為藝術性最高嘅marvel 電影
數差有排都未輪到佢
on99 Mom fucker
雷神成撚套一個唔撚識做笑片既傻佬講爛gap
講撚全套戲都無野
真係笑撚死
mom你老母咩
marvel fans都係on99
Thor 4 垃圾到
真係訓著左
黑豹2仲垃圾 睇完成套都唔知主角係邊個
下次編劇係 chatgpt
主角應該係阿妹...唔係咩?
黑寡婦真係最爛嗰套 人生中第一套戲睇到訓着咗
已經傳緊im avg 5再拍
平行宇宙im
我覺得呢套好過bp2同thor4.......雖然阿妹好肥,但可接受。

尚氣淨係呢個shot都抵俾90分啦
係好平鋪直敘,但未到「差」
我俾89分
老土啲大家苦戰完 兩邊都走到 打生打死嘅kang出到去畀一大班輕鬆秒殺咪仲襯托到佢哋嘅強大
而家係就係有一大班kang 但係用蟻多摟得死 使鬼復仇者
最緊幾套MCU都用左虛擬場景,背景係用大型LED投射出嚟,演員唔使再靠幻想做戲

呢個科技係拍mandalorian 開始用

https://youtu.be/8yNkBic7GfI
其實佢地不如問下觀眾想睇咩先拍啦
結局應該係康殺左antman同博士,然後姦哂博士老婆,個囡同Antman個囡,之後統一世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞