《蟻俠3》負評如潮,編劇坦言:「我感到很難過」

599 回覆
139 Like 40 Dislike
tom holland剩係知佢哋遇到蜘蛛俠嘅下場係死咋喎
幾時有講知道佢地係殺人犯?
你腦補㗎?
所以另一邊嘅spiderman捉嘅人係好人?定係普通罪犯要去到死?

果然係無腦
腦補就腦補啦
呢啲叫logic
所以Tom Holland會以為隔離宇宙嘅spiderman係會追捕啲普通街頭騙子,追到仲會死啊?
果然唔用腦就睇Marvel

難怪你會覺得劇情無問題

好哋哋認自己J三代同堂J到出血
但無理過劇情寫成點咪算囉
死兜爛兜做乜鳩

一係你就大大聲講:喺街邊見到林過雲同鄺球,請佢哋返屋企飲啖茶係好撚合理
咁我咪收皮囉
另一宇宙一定係好?
無睇過loki?
拎第套出嚟講?
講緊Spiderman套嘢爛
你話tom一定要信其他宇宙嘅蜘蛛俠嘛
邊句有咁講?
即係言下之意係Tom當佢哋係好人而接濟佢哋?
接濟到打鳩DS?

okok
所以Tom Holland會以為隔離宇宙嘅spiderman係會追捕啲普通街頭騙子,追到仲會死啊?
Marvel執柒左佢啦,end game之後根本都無以為繼
咁所以你即係話Tom係當嗰班係好人嚟接濟啦
好明顯係may aunt左膠上身啦
然後比面色tom睇
屌你有無睇㗎

講一大餐原來9upper
咁你拖去講乜鳩唔知佢哋係殺人犯壞人啊智障你拖開到九丈遠怪返我?
我咪話劇本爛撚到閪咁犯駁唔合理囉

左膠?
點左膠先會接濟林過雲同鄺球啊?
loop撚咗十幾次你都loop到唔知點覆仲唔認爛

沙丘睇唔明劇情然後呢套覺得合理
都明撚晒啦
Thanos 之前既所有既戲都係有鋪排
而家明顯係見步行步, 不斷試新野
但係試極都係眼高手低, 發揮唔到
(多元宇宙拍到垃圾咁, 今次量子世界又係超級普通, She hulk, Ms Marvel果D更加唔洗講)
台灣 死刑 廢死 可教化
現實仲on9呀

沙丘幾時睇唔明劇情
咪老屈
你自己咪又係拖到九丈遠
套nwh劇情咁撚爛 巴打都可以死撐到咁 小弟甘拜下風
咁其實佢單挑Scott 佢冇打輸嘅
佢係比Hope射到輸啫

個激光真係最離譜 班主角有主角防護罩
daredevil karen, foggy演員唔會回歸 marvel睇嚟真係想自我收皮
搞錯............. 佢兩個外型同演技都咁好,咁都冇得留低。
今晚Disney Plus睇完第3集覺得OK,唔明點解影評咁差
去到後期弱化左康 明明一開始用超能力就控制住antman同個女 郁都郁唔到 最後又打拳頭交 超能力去左邊
又係,康變咗打拳頭交,不過見LOKI2預告又見佢勁返
套戲係睇愈睇愈炆好多bug位
唔同Galaxy 個boss都一樣識超能力 但俾rocket解除左 叫做講得通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞