《蟻俠3》負評如潮,編劇坦言:「我感到很難過」

599 回覆
139 Like 40 Dislike
最近D+ 上左 同門
咪撚玩啦伍寶 cut 左個撚字
不過睇過好多D+戲都仲有粗口,好似濁水飄流都好多撚字
套戲悶到仆街
D+ 真係有一時時
諗住重溫多次同門
點知同我cut 撚晒d 粗口變2B 級
D+好似唔覺有同門, 定係門徒?
唔通台版先有??

利申 台撚
唔奇,有D片係台灣有,香港冇,好似庵野套咸蛋超人。
台版先有就仲過份
台仔都唔撚識聽
cut 乜鳩粗口
唔緊要啦,超級英雄片本身就係屎
睇嘅人食開屎就唔好分邊嚿屎香啲臭啲啦
我諗來緊嘅captain marvel會係垃圾嘅高峰
啱啱再睇一次Iron Man 1,簡潔得嚟好睇到痴線
最好笑啲cg仲好過黑豹2隻iron heart
disney plus 幾時上
應該係特登,咁樣有新鮮感同驚喜
好多編劇/導演都係冇乜名氣但出到好效果。
而家鬥廢反而冇乜人提返thor1,2phrase 4之前算係公認最爛
Marvel同DC呢幾年同你講,膠層干唔干預都好重要
迪士尼嘅第一套r18片,我就唔會太大期望了,一陣班老鼠膠層又呢樣嗰樣去改你橋,要政確
而家套套都係thor 1, 2
征服者唔代表好打得,佢識霸地同武統,只係唔應該安排佢單挑。

btw, 雖然征服者康唔係武力型,但係成身肌肉輸俾一個賊仔都幾樣衰。
根本呢套個主提就好好寫,硬係要寫到兩頭唔到岸,睇完都冇再回想過,垃圾編劇!
everything woke turns to shit
票房尚氣得4億
「我對於我為強納森梅傑斯 (Jonathan Majors,飾演征服者康) 與 蜜雪兒菲佛 (Michelle Pfeiffer,飾演老黃蜂女珍娜) 寫的戲感到自豪,我認為那些故事很棒。因此這真的感到很沮喪,我感到很難過。」

都唔係衰呢部份
係都衰講得太少 著眼左喺paul rudd同個女到
但呢啲係操縱marvel大方向嘅人決定
因為支那無上
非戰之罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞