[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike

最開始出啲造型照俾人屌撚到仆街

睇得多英雄電影新聞同討論,你就發覺屌撚咗先就無死 唔通最後拍得好,網友要出嚟認錯咩

我有睇season 1, 2, 明明靚仔好多
X men 啲時間線玩到brain fucked
就係用佢黎重啟
反正個主角真人成日犯事
寫死佢再換角
順手換哂成班人
用新宇宙完美換角
https://www.youtube.com/watch?v=Nr-Lw11xO6U
當年睇到呢個CAMEO真係射左好多次
唔知grant gustin依家有咩感想
S1 好好睇, 過左頭段後講RF 同Wells 關係, 停唔到
S2 Zoom 差D, 勉強都睇得完
S3 真係唔知講乜, 棄左
第1代batman 仲要加埋個經典BGM
呢刻咩童年回憶都反晒黎
就好似一個傳說既武林高手被廢武功
過左2x年再重新出反黎打爆所有人
其實同真人一樣,你失敗左個人生已完
比多次機會reboot ,如果你都會話垃圾咁係你既問題
batman 其實有無喺The flash tv 出現過
我覺得直接上電視版個演員仲好
又靚仔又乖

黑色?
其實wells個角色係電視作嫁嘛?
印象漫畫入面flash邊有成隊team嫁
唔計speeders
戲屎wor
Val病到走晒樣,除非學top gun 2咁光明正大話佢病
預告咁正
即係正式戲就
輪椅batman
Batman唔再淨係夜晚先出動
定動畫/漫畫都係
有好幾季啲劇情散到就嚟變愛回家
頭兩季都當卡通睇 後面直接棄低齡過M記
下下打到成個city 冚球剷
deep V 超短裙 又有啲唔合理既
同埋 CW已經係傳統look嘛
真,依家睇緊第7季,睇到中期,真係好悶,不過Godspeed真係好型,白色嘅閃電,btw聽講
第9季嘅boss係red dead,有啲期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞