[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
點解bale 無可能
都係Grant Gustin正氣啲
人地marvel 有話想要佢咩?
1:37 果個到底系 Ocean定 birdman
太自我
一講閃電俠全世界都會聯想到呢正版
(到唔系其他雜不甩山寨貨wor

依家睇返bvs 實在太正
打得又勁
超人死又感人
畫面音樂完美

好想睇查導之後點拍darkside
bale真心唔太可能,個時3部曲係為左答謝神導提拔佢,還人情
佢係講明唔鍾意演重覆角色
演員黎講好似得佢純演戲又無咩其他搞作
就係佢不斷拒絕Dc先會有肥Ben哥(傳聞Dc開天價都係企硬唔玩,反觀007個位演員,真心笑話黎) 同so民鋒一樣話唔再出,麥包之流,又話唔反無線開維修車廠,呢類演員全部我比會覺得誠信破產
啲人要踩總會搵到位比佢踩 所以都係自己入場睇自己判斷好
睇左兩三次條預告
始終覺得最正個位係仰望michael keaton版本嘅蝙蝠俠講we try not to die,然後等佢收起拳頭
之後個畫面就係俾個特別人物現身
呢個設計好掂
flashpoint 其實thomas wayne 同 Martha joker 條線係好撚好睇, 不過依家改左出 89 batman

姐係 maggie 同Negan reunion, talking point 都勁, 不過就無 89 batman 咁保證到票房, 保守玩法

Negan 真係做到果個黑暗 thomas wayne batman 唔係講笑
唔係點賣周邊, 部電單車同套新 suit 又有得屈錢
點解MCU玩time travel
DC又玩time travel
以依家既 reset 睇

ben 會無左, 89 batman 都應該last

最後應該係 barry 再去另一條 timeline 比條撚樣 gunn reset

傳聞本身叫ben 返黎重拍左一段新 ending 係 ben 通知 barry 佢地條線有事, barry 返去救場 ( 應該henry 會出現幾秒)

但依家 gunn reset, 應該會 cut 左唔會再出呢個 ending
其實Flash原來個劇本一早流出左(話晒拍左咁多年),但Gunn好似cut左好多野,無晒Wonder Woman/Aquaman d客串野。
新ending我估參考crisis on infinite earths,Barry為救世界跑到"死"

過幾年先出番黎,但唔搵Erza Miller做
witcher 本身佢唔鍾意左好耐( 大改到身為機迷既佢不滿) , 都叫做借d 意唔拍
閃電俠最出名就係fuck the timeline 架啦
好想睇返ben果套既後續
臨尾彩蛋係沙漠 啲英雄死剩batman joker同某幾個
果幕好絕望…
咁又唔係冇,上年咪出左套紅色,不過都麻麻地
我諗到呢個
講真 個預告係正既
希望拍到flash d打鬥好好睇睇
同埋Supergirl d速度感 爆炸力做到mos個種feel就正

似係救咗Supergirl出黎幫佢地
我又唔覺Daniel Craig有幾笑話
話唔做又做係彈出彈入
但同誠信破產十萬丈遠
Christian Bale有堅持係佢犀利
無謂因為佢夠堅持,就話其他人誠信破產
Zack 一早鋪好晒
不過依個都係佢dc 幾套戲嘅其中一個缺點
為咗滿足fans同鋪後面不停加好多伏線彩蛋
多到影響主線情節同節奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞