[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
佢都ok
Christopher Reeves世一, 其他人包括Henry都冇得比。
所以咪話佢邊有時間寫
Future flash要寫既野少好多
p.s. 其實綠燈俠去左邊
占根個新plan有套劇
Mos 收6.68億美元 票房2013年排第9
佢係唔收得就唔會開bvs啦下話? 你係咪無睇witcher?
依家佢人氣暴漲身價高左 wb比唔起錢請佢就有啦
之前太柒一路唔敢出
其實fp應該冇reboot到?
Reboot果個係dr Manhattan
超人人氣高定佢高啊........
大哥Superman Returns都有差唔多4億啊.....
個期都仲算英雄電影全盛期同年Thor2 都6億幾你睇埋仲好意思講
定又話mcu加乘唔計
你只係講到witcher出黎咪知佢商業片D吸金力有幾弱
而且係講都講職業特工隊啦
如果照你咁講 有人氣有吸金力先用 咁wb係咪應該cast個有人氣有大fans base既人做新superman? 但依家佢話要young同新actor喎

你搵個新演員有henry咁上下影響力既人黎睇下?
家陣係調轉你講到唔用Henry超人冇人睇咁款咋喎
我一直都話DC兩隻字你會怕冇人睇駛咩一定要用一個人
你估佢係Carrie Fisher咁人氣高到死左都要搬番佢上黎

不過你講個樣係更好啊強IP加大粒野聯手唔敢話一定得但上限大機會高
但WB依家冇水屌你又唔係唔知咁梗係用平演員導演啦天才
我一直同你討論緊就算reboot用henry都唔會有問題 係你一開始係到講咩亂 咩唔連貫

我咪話唔用henry拍睇下最尾係咩票房囉
你直情都話我唔覺就算
仲有咩問題啫
只要搵到個比henry天適合既演員就得
不過好難有演員carry到superman個重剛柔並重
我咪話左唔覺有問題囉你睇多次之前我覆過你d咩
做咩變左罵戰
討論姐 未去到罵戰
我覺得人氣呢樣野係要慢慢累績
你話想啟用新人唔係話唔得
但要觀眾肯慢慢認同
初初我偶像bale都係要人慢慢認同
做做下觀眾受落咪ok
最大獲你又要年輕又要有人氣同演技呢下先難
同埋人地見DC 咁亂,唔太睇好有實力既新人會主動做大超/bat
人地都驚你搞到變成第2個 the rock /henry
拿當年中年joker未上都驚到痴線先
宜家work 咩事都無發生過
所以係好睇演員carry既
只要有合格人選+神劇本,連登仔都可以變神
反觀另一個影帝既joker>變埋吸血鬼連抄2次車FK
reboot點唔用新人啫你話單純易角就話嘈。。
當然依家睇WB我睇怕如果貨尾堆戲收得佢淨番D人唔撚換都做得出。。
我都明明記得佢殺司機
次次見到啲連登仔盲反ben 撐bale無殺人
最鐘意窒到佢地唔識答
你睇多次個票房先
其實唔換都一樣
你只需要知道 哦佢係新既不過同一個演員姐
我唔明點樣會亂
同一個演員咪更加放大左個問題囉
個比較更明顯

等於蜘蛛俠之嘛
toby版公認優質
但根本無可能搵toby返轉頭去演返MCU個陽光版蜘蛛俠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞