[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
我覺得tss已經係佢最好睇個套黎
但真係麻麻地佢套套都講好多爛gag
最重要既動作場面佢又唔算係拍得好好
zack同溫子仁拍動作場面就真係正啦
Zack版超人已經受萬人景仰
身份俾Lex知道左
又有Bruce Wayne 大水喉照住

根本返唔到普通人生活
寫條撚咩

James Gunn要陽光,正面既超人
Henry死過一次,殺埋同胞
再搵返 Henry 無睇開既觀眾一定混亂
有撚危機咩
Reboot後用返Henry 咪得 有咩問題
休斯又贏
最記得當年有班2打6圍佢架車
全部死鳩晒
後期既batman變左大愛撚
啲人俾bale版洗晒腦
Bale由得ras al ghul死我覺得唔太講得通
Bale都殺唔少啦講真炸ra’s間屋 剷警車 由ra’s死 殺Harvey 戰機射殺司機 有人YouTube 剪片數過好似殺左最少都10幾個
連登正解做法,落晒3代(bale)
屌你老味DC真係蠢過企鵝
Tss最驚喜係最尾隻傻狗鼠
好似黎緊隻鼠又係2打6片出現
扮on9扮死換自由大師級逃走
TSS開頭15分鐘最好睇. 整體都ok
無追哂成個series既觀眾會覺得亂
當新一套睇唔諗以前咪唔亂
咁點解唔索性用新一個斬纜以前
又唔係唔撚知ZACK大導個耶穌超人幾撚多野難接落去
咁依家諗住有三個batman就唔亂咩?
Battison都仲會keep
覺得亂係明明都係呢個超人,但人物性格經歷前後唔連貫

唔同人演觀眾就好容易理解係另一個宇宙
the flash點都會交代henry嘅去向嘅我諗
Daredevil 呢咁?都係同一個人做 又唔見有人話亂?
角色係連戲點解會亂
性格同Netflix 都好大分別喎
Netflix 既daredevil 會唔會好似佢係she hulk咁日光日白著住suit 赤腳返屋企
所以D人對呢段咩反應你咪有眼睇
攞番超人黎講你同我講個超人死過又番生仲撚走番去做記者有野煩你係咪搞緊笑
D人屌係話呢個行為唔符合個人物角色性格 而唔係話亂
你搞返清楚先再講你就咁講話個故事reboot左 d人都唔會理解唔到點解佢死完又會做返記者 更何況大把人想睇Henry 做漫畫入面既陽光超 唔覺會有人話亂
咪就係阿ZACK大導拍撚到佢個閪口閪面超人入哂腦先用唔番囉
個形象入哂腦點撚樣用黎拍陽光超人啫
你唔亂又點啫我係街客反應睇怕就係我上邊個句囉你估個個咁有心機同你分咩
你想用番你唔改個角色大綱就得但唔撚改點撚樣唔改啊拍落去啫
你就等於全世界?
雷神本身咪又係認真撚 去到thor3又搞gag改風格 咪又係一樣得 根本你寫得好就唔會有你講既問題出現更加唔使講有幾多人想睇henry做陽光超
街客其實只會關心套戲岩唔岩睇好唔好睇
蝙蝠俠幾十年咁多版本咪又係入場睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞