[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
本身Michael keaton就係拍batman出身喎 咩叫過dc
過冷河啫
我都想知
以前就話技術做唔到轉頭
今次唔知會唔會可以做到自由轉頭
Bvs ben套suit做到可以自由轉頭 但後尾wb同呢間服裝設計公司炒大鑊 所以後尾正聯套suit又轉唔到頭

無左呢間公司 睇怕keaton套suit都係轉唔到頭
好似明知最後乜都無晒,點正都搞到無動力入場睇咁
其實WB係咪同全世界炒大鑊
客串出現都唔肯?
Bale呢啲脾氣真係未必肯佢唔想比角色定型
trailer 梗係正
全片就
唔係吖,用蝗語同支那人道歉講左Taiwan is a country 時幾好戲
you cant see me
點會呢十年最差? 我覺得佢衰唔過小丑女同奇異博士2
yes, 我打錯字, 明明想打 "個", 唔知點解變左 "同"
Grant Gustin
edward norton套hulk我覺得係好睇的。唔覺套戲有品質問題。
傳聞

原計劃 濱田ending:
各宇宙融合左 主宇宙Keaton同Supergirl代替左Ben同Henry

新老闆剛入主後補拍ending:
Flash大事件後 Barry返回主宇宙 Ben Henry GG Jason出現 JL集結

James Gunn ending:
Flash 流失時間空間 穿越唔同宇宙 會有George Clooney同Bale 客串
因為有 "I'm batman" 呢句
跨越埋去Marvel宇宙
bale
hugh jackman咪又係, 話左唔做之後又做。
呢D野真係never say never again
可惜bale去左marvel拍左套垃圾。
濱田個plan真係最撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞