[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
戇鳩咁就誠信破產 你係咪未夠十八歲仲做緊學生唔受得激刺
癲撚到 非黑即白得你咁撚極端
講真今時今日個個都話唔再做 過幾年又做返
狼人都係咁 講真fans 鍾意 演員又無所謂嘅大家都高興
不過我都信bale 真係Nolan先會叫得到
係,中間有少少提示

撇除話你知有咩大牌角色出場,條預告做得最有吸引力嘅地方係啲打鬥場口
畫面設計有心思,弊端係內容太多神秘感不足
Super girl抱住邊個?
有冇人覺得明明套戲咁正
唔應該reboot dcu
成手好牌又砍掉重練
這是DC
Barry 抱佢上天比閃電劈
怪就怪wb on99 拎ba成績黎定生死
明明就應該睇埋the flash成績先決定reboot定唔reboot 佢哋就拎套二線ba黎決定 on9到
Batman果幕好型
飛落去 再捉條友升上空中 再打返落地
頭兩季係正
佢粒lin好pink下
求其google就得
繼續含啦你
仲好意思話我非黑即白
特首當年都話唔參選嫁,即係你支持出爾反爾
真心on9仔係你,鍾意講完野完全當自己無講過個類人黎
牆頭草到你,ufc 當年都有選手講左句never say never ,然後繼續挑戰同隊友,比人屌到反晒
剛睇完劇第九季第一集,個Iris 肥到,Grant Gustin就咁多季都無乜變樣
佢宜家咁樣REBOOT
但BATMAN同JOKER嘅獨立電影又繼續
變咗同時有多個唔版,會令唔留意消息嘅一般人混亂
唔留意既人其實都唔care啦
都係岩睇就入場唔岩睇就唔睇
即係垃圾the rock搞死DC
食屎啦 WB
black adam 擺明唔會好收得去邊啦
睇你點定義搞死啦
Ba 咁垃圾佢一定有份做成
但同時佢都有份令到Henry Ben有補拍片尾/客串(雖然依家cut鳩晒)如果俾佢成功到dc又另一個景象
鬼叫佢地只係睇錢同睇票房
咁樣搞,比佢重啟十次都未夠
好似話d電影會標明dcu ,dceu/etc
跟反new 52 個設定話可以同期間有多個平行宇宙同時進行
New52設定
係平行宇宙個設定only
佢想搞唔同世界有聯動
都係個句個新CEO個好心,但實力同班底跟唔跟到我估好快會知
之前我睇自殺小隊係幾歡樂既
歡樂版正義聯盟個個搞爛gag 鹹濕笑話
James gunn就最中意拍呢啲
但呢種風格如果放落batman /其他比較認真英雄可能會出事
老實講zack呢d完全負責動作+合格編劇就ok啦
DC一日唔改變,唔比個人完全負責某個項目,基本上就死硬既
上次原版本個正義聯盟真心笑話黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞