[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
Peacemaker 好睇。最尾果集仲有驚喜。但仲會唔會有s2?
佢意思係以vulture身份帶spider-man過DC
但依家占根先最on9

keaton同supergirl依家又係變左主演一集嘅路人
變左Amanda Waller影集
搵錢
同埋相信marvel cut 咗好多戲
keaton返去做vulture好過啦。
如果拍得好睇, 我又唔mind個黑肥婆多D出鏡。
咁仲好啦 唔想佢地長留
ds4同黑豹2都話有人事變動,爛咗都叫有理由
我都唔明點解thor4可以咁爛法
比你簡 keaton vs new actor
自己諗
new actor
Keaton 成70歲仲想拍幾多集

連兒用下腦
所以ben比人out咪就係你口中嘅原因
濱田想用Keaton 代替Ben?
用Robert都正路d喇
係用batgirl ,Keaton 本身係batgirl movie 交棒畀batgirl
被腰斬嘅Batgirl 係濱田新宇宙嘅開始
Keaton交棒比Batgirl 同Supergirl WW組女權三巨頭
休斯: DC行緊正確方向!好正好期待
但james gunn既新batman都係中佬黎 on9到
所以我都唔撚明 樓上班人支持new actor嘅位係咩邏輯
因為老而要foul
我支持Ben同JL cast留低 唔好用全盤推翻嘅方法reboot 其他reboot方案對我都無大分別
我好鐘意依套
明明個主角好樣 又好戲過而家果個
果套隻hulk啲肌肉線條仲型過而家果隻肥腫難分既hulk
打鬥技術又勁咁多 識用掌風救火
佢又唔夠膽/用人唯親
Waller 又舊castWonder Woman Aquaman Shazam 又因為啲戲未上唔講咁死
呢套真係好高質, 比李安果套都好睇太多。

好似係edward自己唔拍。
thor從來唔覺得好睇
反而蟻俠1正到爆
Dc搞到今時今日不值同情
成手好牌都可以輸真係
用人唯親<<<咁多年我得曹操真正成功過
海王都好似要轉cast,算唔算叫留得低?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞