[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
最麻煩係綠燈個能力,憑空變舊野出黎,真人電影好難表現得好,實會變笑料。
疫情係一定有影響既
不過DC 個朵係JL之後臭晒
個個抱住睇Endgame級數既大集合點知拍到咁
其實d特效改做綠+黑色會好好多
好似我英廢久黑鞭果種

Zack cut個結尾明顯好好多 咁都改走
究竟一套戲點先算Zack基礎?

故事就DC既
casting就算Zack揀,唔係佢做導演又唔計(上面話 WW2, JL唔計)

咁照計Aquaman應該唔關Zack事
個風格根本似MCU多過Zack

但一講到票房突然又計埋入去
個龍門搬完未

https://www.cbr.com/aquaman-wan-snyder-undo-whedons-justice-league/
James wan都係想配合番synder嘅角色風格
唔講對家趙婷拍永恆族都係參考番mos
WW2同JL2點解計 你不如講下
上面話故事同cast嘛

咁你define咩叫Zack既基礎喇
咁Zack都幾慘
拍得爛都入佢數

如果照你咁計 咁你有冇聽過啲人讚龍珠GT個結局完得靚 會去讚島山明

同一篇報道

Fact係
Zack 2017年5月走

Aquaman 2017年5月先係澳洲開始拍
Aquaman 2018年12月上

我真係唔知拍到啲咩俾Zack睇
所以咪話james wan犯禁囉
你糖尿上眼
邊個同你講ww84故事係zack寫?
https://youtu.be/gi8_bGFPXo4

如果真係拍到咁樣就正,不過華納從DC英雄電影最精彩嘅就係預告片
有完整劇透流出左啦
講到尾就係無人證實

我就睇唔出 MOS 同 Aquaman 既風格似

或者調
如果Aquaman都叫Zack style
咁Zack style好pop corn
我無講過ww84係Zack寫
我由頭到尾都話故事係DC既

因住俾人話你糖尿上眼
army of the dead咪zack style
咁唔係佢寫點解又要入zack數
一問佢依樣野就唔撚答我
你其實真係有
叫佢咪對住占根打咁多丁
打到眼矇
糖尿巴做咩唔理我
隔離Ms Marvel都係呢個能力,無咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞