[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
好鍾意睇佢啲大事件,同greenarrow 同埋supergirl啲interaction

漫畫有個暗黑版 supergirl 好似係
唔好講笑呀
真係可以搏落batman beyond到
完美選角真係笑撚死
每次出新一代都嚟j舊時
所以今次DC醒啦,用番30年前嘅Batman
以前個 Zoom 好型
所有嘢推倒重嚟

但黎緊有red death

佢suppose 係Bruce Wayne
我都好鐘意睇大事件,同埋明日傳奇,可以整合咁多英雄,以電視劇嚟講算勁
Green arrow 一開會講下個島都好睇
後來唔知搞乜撚野,可能本身無乜敵人
Superman更加搞唔掂,啲鬚根太多,又唔多高大
constantine個選角又係勁撚唔掂,明明漫畫好撚型
閃電俠頭3季都好正,不過整死左另一個女警已經唔想睇
仲有溫子仁套水行俠2
會唔會解釋埋batwoman入面bruce失蹤就係因為變咗做red dead,如果係咁就犀利
最撚煩係個臭閪Iris
我個陣睇到s6左右就無再睇
成日講埋啲咩we are flash
我心諗比電劈嘅係barry
比人打到狗咁嘅又係barry
次次將條命拎出嚟較飛嘅又係barry
佢淨係識留喺個star lab到打打嘴炮
何德何能講得出we are flash啊
S3就應該寫死呢條八婆啦
HR就真係死得好慘 為咗呢條臭閪
咁多個wells version我最鐘意HR
同埋thawne呢個角色真係用太多
即係我get佢係flash嘅一生之敵
但cw次次寫柒個劇情就搵rf出嚟執屎真係搞不撚掂
想知Flash個男主角可以點搞
已經身敗名裂 冇可能再拍戲
反正都係reboot 最後結局借flash point順便換走埋條廢柴好過啦
個人覺得最型係godspeed,第二係red dead,第三係zoom,最尾係black flash
睇你點定義啦Ben叔本身都已經做過dare devil同batman

https://mf.techbang.com/posts/11614-marvel-dc-can-play-take-stock-of-23-hollywood-actors-across-the-two-superhero-universes

求其search都有成廿個
下。。。。constantine個選角公認同漫畫好撚似喎 型象 舉止 動作 口音都似模似樣 點唔掂佢仲有份配埋dc動畫 constantine音
拍套戲講下DC呢十年點解可以亂到咁應該幾好睇
大前提係另一個barry唔係RF整容
上季無啦啦又整番thawne出黎 真心痴線
我覺得綠箭劇情嘅算係ok,睇下閃電俠就知,明明打贏咁多反派,但個人好似冇成長過咁,成個弱智仔,下下都要問其他人有咩解決方法,對比返第三季嘅savitar,明明係同一個人,但係佢套甲係自己整,所有問題都係自己解決,睇嚟真係死咗iris,barry先會成長
S8同屎一樣
做定心理準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞