[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
DC elseworld 頂級
因為第二集未上
宜家同你講第二集會突然變最後一集
你仲想唔想入場睇?
占根唔鐘意啵
就算ww繼續拍都希望換咗個導演佢
廢撚到 完全唔識拍打鬥
拍到ww成個垃圾咁
https://youtu.be/246gL-53sXs

我要既係呢d
https://youtu.be/UoHQckv5BN8
https://youtu.be/SxefKOQCDrw
打錯名
佢拍既內容係DC漫畫既內容
佢既cast都救唔到WW2,JL

Zack只係DC一小部分
DC無左Zack一樣係DC
Zack離開DC就係Army of dead...

正如皇馬無左c朗一樣係皇馬
只係入波變左賓斯馬
JL都唔係佢拍緊係救唔到
但zsjl係好睇喎
啲比喻錯撚到
咁你咪講下有咩高見,解釋下錯啲咩囉
人地拍ww2同jl出黎 同佢有咩關係 咩叫佢嘅cast
拍得唔好又關佢咩事
同埋可以點救
所以佢既cast對票房有幾大影響力?
958。。。
唔係Jason Momoa做aquaman ,用自身嘅霸氣加持,呢個角色應該畀人恥笑多
不過算喇一切已成過去
Tss啲動作、槍戰場面幾有設計嘅
但暫時僅限貼地嘅角色
超人級別個啲就真係考佢功夫
佢gotg2果陣咪拍過超人級別 只係係到抄mos動作但抄得好劣下 佢真係拍唔掂呢d超人角色
佢有插手帶佢風格嗰啲都收得咁囉
gotg2 8.6億
Aquaman 11億
Joker 10億
TDK 10億
The Batman 7.7億
GOTG 7.7億

MOS 6.7億
BVS 8.7億
收得唔代表要收最多呀on9
你睇下bop
同你哋啲占bot最鍾意含嘅tss
仲有套on9 jossleauge
佢故事同風格體系嘅aquaman ss bvs ww1同mos都唔差票房
Jossleauge同zsjl一睇就知大家唔同取向
唔收得真係唔可以怪佢
你拎票房講做乜9?
佢動作戲同aquaman mos 呢啲始終都係質素差一大截 客觀事實黎
綠燈都幾難寫到個唔柒既故仔出黎
origin 既片不外乎:
主角遇難比燈戒救左
學習新能力+衍生鬧劇笑片
黃燈/敵人亂入
主角唔夠打收左皮有綠燈軍團幫拖
打贏敵人 BBQ
彩蛋 擺JL是但某d人既情報/客串

除左彩蛋果part 同dp套舊綠燈根本一樣
真係拍果個人既問題
唔同演釋方法啫,jack的笑聲同笑容都好令人心寒。
自殺小隊1,2同black adam其實我覺得好睇的。

正義聯盟咁樣牌頭都搞到咁仆街就真係莫名其妙。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞