[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
傳聞都前後大改咗兩次
唔知最後點
不過睇個款dceu 變皮後似用返原本條橋reboot
呢季個奸角弱智嘢嚟 成個角色都係廢
之後成季啲劇情又散
Mia queen同Jefferson 嗰啲走嚟客串吓 又帶唔出咩重要劇情
最on9係John嗰度
如果你睇完綠箭見最後佢執戒指好期待嘅話
我可以同你講完全係唔洗有咩期望

可能真係疫情影響
成季都係鳩流流接近冇主線咁
啲角色又係講返以前啲濕鳩對白 0成長
其實我都唔係好明,明明係比blash flash穿心,見到所有逆閃都死晒,但係喺閃電俠入面佢又復活返
如果係咁就大獲,睇嚟得第9季可以期待下,因為有red death
人地講到明Nolan 再拍先會再演
同埋dc啲保密無m記咁嚴
有嘅一早流出咗
同咩情
所以入場
trailer 放左咁多人出黎
會唔會真係留返wonder woman 做驚喜
片尾彩蛋都有機既
最後一套仲有片尾彩蛋?
Supergirl個側面有啲似Henry Cavill
原本arrowverse會搞jl diggle會做gl
但好似話budget同依家dc重新洗底問題 所以全部planning 摺晒 之前producer訪問有解釋過
coie個陣預言話the flash一定要死先救到全世界 最後iris條仆街話90s flash都叫 barry 唔一定要我地個barry死 大概係咁
其實佢依家唔係100% reboot 賤根係ig話有d會留底
所以其實henry 完全可以留底做superman 只係james gunn條仆街唔想用佢
係呀 咪就係話有d演員 eg amanda waller可以留底 但有啲就無得留 佢自己都話唔係完全reboot
咁既然唔係完全reboot 姐係Henry 其實係可以留啦 但條仆街就決定拍young superman 屌佢老母
又玩多重宇宙呀
Gal Gadot Ben同Henry私奔
3p
咁講真,下面張劇照又真係影得好差下
有傳話係black adam 想霸王硬上弓,唔知邊個岩
可能未來電影拍到無限地球危機 Zack嘅JL可以再出現 不過ff算
Wb叫henry係ig官宣回歸架 呢間公司真係癡撚線
做到咁撚肉酸都有
其實重置都正常,美漫同魔戒哈利個d 唔同
就算係魔戒都好似重拍出嚟
幾年上一套戲,冇可能長拍十幾廿年落去

依家叫好d,有個儀式同你講reboot,以前蜘蛛俠話轉就轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞