[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike

Keaton batman型到
Peacemaker 最尾已經有用Aquaman flash 講鹹濕笑話
比james gunn拍正義聯盟基本上一定死得
一定會用gotg style走去拍 到時green lantern又性騷擾下wonder woman 大超又講下打飛機笑話
想像下都覺得好笑 返去拍marvel罷啦
Peacemaker 我未睇,聽講佳作啦
john cena 繼the rock 轉型之後算唔算上左位?(wwe)
Peacemaker 係幾好睇 但個style同gotg tss基本上差唔多 只係玩得更放更大膽更鹹濕
john cena拍搞笑野實在反差太大
佢演技本身仲屎過石頭哥
係好睇
但最尾嘅正聯客串笑話就唔係人人中意
睇完peacemaker 我覺得佢演技係驚喜
正撚到Patty
如果我冇記錯
得coie完到infinite crisis之間所謂得一個earth姐
其餘時間都係多宇宙設定

Dc學乜人講plan
拍唔同elseworld賺得一筆就一筆
無錯,但呢個新ceo極度自信
我都係係youtube見到有人跟進呢d新聞先知
雖然m記近期係差但並不代表Dc可以翻到身
同埋m記都請反之前個神ceo啦
咁我抽時間睇下先
愈睇愈傷心
繼續沿用返舊setting
個頭盔連到落條頸 成條頸硬晒咁郁
你係戇鳩仔喎
話唔拍又拍就叫誠信破產 咁撚極端
等我比埋借口你啦
你呢d好聽d咪叫識變通
當你人生不斷出爾反爾,基本上第日有咩需要幫手係唔會有人理你
你自己敗壞自己人格同名聲
咁點解bale唔識變通既?
人地就係識建立品牌,講到做到,呢d先叫誠信所以人地咪多片商搶住黎拍
同埋人地拍戲好識感恩同還人情
所以從來都係你自己on9仔
所以點解我話你戇鳩仔
人地話唔拍又拍就誠信破產咁撚極端
DCEU
女超人會殺人
Michael Keaton會唔會帶埋Spiderman過DC?
好想知佢打架嗰陣點望野
今集打到飛天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞