[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
肥ben應該得一開頭有少少份
人地套劇拍到第9季正式完滿收工,會有咩感想
完全唔明點解 唔用電視劇果個做電影版the flash
仲有得打兩野已經要還神
神奇女俠聽聞都好似俾dc收埋皮
拍完第2集就玩完
第三集個劇本比占根ban咗
可能想跟返漫畫patty x Wally
點知CW版既Wally係扶不起既阿斗
我唔係針對dc 我係鍾意 純粹講條片咁解
因為d 人話dc劇透咗 batman v superman doomsday 今日又做緊同一樣嘢
以前套the arrow又係咁…
追左幾季之後就無追
不停誤會 和解 食女 仲要食晒身邊啲fd
doomsday真人電影有無出現,印象好似無?
平到
呢套有湯告老斯同前老婆
咁講真第二集真係幾廢下

拍到好似迪士尼公主咁,純賣GG 個靚樣,第三集只會更加爛落去,咁不如唔拍好過啦
第2集垃圾
3:10果班咩人黎 好似幾型
我反而想知trailer 入面黑色個個係咪RF黎
牙ben瘦左靚仔左
https://news.agentm.tw/161111/dc-%E9%BB%91%E6%9A%97%E5%A4%9A%E5%85%83%E5%AE%87%E5%AE%99-7%E4%BD%8D-%E8%9D%99%E8%9D%A0%E4%BF%A0-%E4%BB%8B%E7%B4%B9/
蝙蝠俠和AI阿福、閃電俠都曾融為一體?《暗夜:金屬》中「黑暗多元宇宙」的七大蝙蝠俠種類介紹!

負 52 號地球:在這世界中,布魯斯因為失去自己家族而崩潰,於是綁架了貝瑞艾倫,然後用強行突破神速力的方式,讓蝙蝠俠和閃電俠給融合成一體,並用超級速度抹滅掉高譚市所有惡棍,成了名為「紅色死神」(Red Death) 的存在。值得一提的是,布魯斯和貝瑞兩人的意識共存在紅色死神體內!

此世界是因應布魯斯害怕失去家人,或者怕辜負他們的恐懼而生,對比正常多元宇宙的漫畫正史世界,並增添法蘭克米勒的黑暗騎士宇宙一些元素。
https://www.youtube.com/watch?v=MkuE-gmMtZs
即係呢套閃電俠完左就跟反呢個時間表出以下新電影?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞