[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
我直接見到新演員>知道係新故事直觀D
定你地咁諗直觀D呢
係呀,轉左咁多個演員都無問題

Jack 版 Joker 當時係神級表現
結果希夫寧加屌打
之後 Phoenix 又拎埋影帝
又未去到屌打嘅⋯

同埋邊撚柒鳩個希夫寧加呀大佬
一句講哂
等睇占根蝕到仆街
蝕到DC連老本都無埋放棄拍真人電影
放心到時出Dc AV版一定大收
可能半途占士自己走人呢
M記:計畫通
你想講希夫烈達?
駛鬼咩 DC根本plan乜都唔掂
基斯杜化李夫之後最似超人嘅演員
不過Superman Returns劇情我記得都幾悶
Honest Trailer呢段評語寫得幾到肉
After Warner Bros. cancelled Superman projects by Tim Burton, McG, and "director" Brett Ratner, prepare for Bryan Singer's bland mix of homage, sequel, remake, and reboot, in this "hobootquel" that takes everything you love about the older films and just kinda does that again
係好悶。
不過真係唔係演員問題。
我真係情願佢唔拍真人電影, 拍多D卡通。冇乜伏,多數好睇。
同意
卡通既budget 最多係比編劇同配音然後作畫
真人既就去撚哂d 大導同明星演員度
諗下就知出事
所以環保囉 第三次mos大戰場景
一路話Zack 廢,但到今日都仲用緊佢嘅基礎包括演員
點為之Zack既基礎?
Who is 希夫寧加?
次次都係預告好吸引
入場睇就無晒嗰種癮

但都會繼續支持
佢拍既野 佢cast既人 佢拍既內容咪佢既基礎
呢條八婆好黑人憎
咁睇你個劇本點寫,我擔心劇本多過選角
James Gunn話會著重編劇,希望佢真係做到提升劇本質素
我覺得咁樣好似仲亂
dc嗰時個牌頭仲昆到人入場
連自殺1都收得架啦
之後你正義聯盟有Henry咪一樣仆街,
the Rock 出番Henry都係一樣仆街
仲有水行俠當時識佢老鼠咩,咪因為口卑好所以引到人入場
而家觀眾上得dc當多,做番好電影本身重要過用唔用舊人
點解淨係留底水行俠一個真係唔明 係咪第二集拍左好多錢想上埋先cut? 反而Ww 無得留底 其實henry個班留底開多個dark universe咪幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞