[告別ben] DC 閃電俠 最新預告

886 回覆
157 Like 13 Dislike
咪係囉亂乜鬼姐 根本套戲好睇就得
無睇過前面既唔會care前面性格係點 有睇既更加會知點解會唔同左
咁你又等於世界你話唔亂就唔亂
假若真係照揾番佢拍到時一出陽光超人一上網GOOGLE一下就揾到番舊超人D啪頸片睇會咩反應你想像下囉
啱啊
咁點解要揾番同一個啫
仲要基本上配套埋一堆黑歷史
其實呢 有追開既就自然會明點解角色性格會前後唔同左 無追開既都唔會理前面幾套性格係點 你明唔明

就算真係咁又點 咪話 哦 原來reboot 前既佢係咁 咁有咩問題?
你岩乜鬼街客只會關心套戲好唔好睇 無乜人會care之前性格係點
休斯 2.0
你話冇咪冇囉
不過換人直情咩問題都冇添
咁咪睇下有幾多人buy囉

當年superman return 票房都係炒晒車 依家仲要得罪成班Henry fans
同埋一般人點都知少少batman superman野, 細節野又未必care。
上套batman同之前完全唔同, 咪又係賺錢。
仲邊有時間俾佢寫多個反派
完全同意。
我只同意你。
原來佢個超人係可以攞黎同Christopher Reeves比
仲有係真係咁多人
個陣就幫幫The Rock手啦搞到人製片處女作收皮
當年我覺得Brandon Routh做超人真係好靚仔
講緊果陣fans餓左咁耐 superman再出電影都炒粉呀
依家難得Henry 人氣咁高都唔用佢
仲有你哋成日用ba票房黎代表henry人氣個logic係邊?ba主角係the rock henry得幾秒 仲要網上都有leak片
其實佢對fp好重要咩
只係一直誤導讀者以為係佢搞鬼
咁MOS BVS個票房夠代佢人氣未
喺dc post拎票房黎講有咩意思呢其實
你睇多次個票房先?高過晒依家既dceu戲
最高咪又係WW同水行俠.....
我心諗一句BVS咁既天糊最後咁既收場你地仲好意思講個兩件有咩人氣
設定上佢對flash好重要
未必有意思架
但你要討論點解唔用咁有"人氣"演員就肯定有意思囉
套套拍億幾兩億美金你唔望佢收得你會有下套睇你估班膠層用開善堂

Bvs柒係劇本問題 同佢做superman有人氣有咩關係
你大可以去henry ig講回歸個post睇下d人講咩
你點都要交代下佢點黎
加埋佢套戲要幾長先夠
MOS係咪又唔計
票房說話又唔計
佢拍其他戲又唔見得佢幾收得我都唔知點反映到咩人氣
講黎講去佢係吸金你方WB唔用佢咩
你D人氣得D留言有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞