睇急症 話我有急性血癌 你問我答 我問你答

1001 回覆
838 Like 5 Dislike
屋企人又係急性 嚟得好突然變化得太快 最後走咗
同埋嗰度夜晚可能無啦啦有人要打包 你可能會好驚

加油 見過有人帶雞脾去接出院 絲打好快有雞脾食
諗唔到問咩
絲打加油
得閒就睇下靚仔心情靚啲
唉 對面病床個阿姨同個仔嘈交 聽到好心痛
個仔實為佢好
但佢又發脾氣 話咩你知道咩 做咩俾麻煩我
個仔又話返句 依家係我俾麻煩你咩
係你俾麻煩我
唉 心好痛 如果個後生仔見到依個post 希望你唔好咁傷心
知你唔開心 好難受
但你媽咪都好sad 日日等你地黎探佢
你好乖仔 仲幾靚仔

入院都掛住睇仔
你係咪都日日等緊佢

心情會靚啲
係我鍾意果type 黑黑實實有肌肉
仲日日着背心

[img]圖片網址[/img]
絲打自私J

101人全面進場支持你 見到好多熟面口巴絲
加油呀
樓主加油
有時都係到諗原來人真係可以話死就死

係 其實已經賺緊
每日都有人交通意外死
依家都仲可以有啲心理準備 同準備定
雖然屋企人聽親都話唔俾我講
但我知佢地避忌緊

你同我果時一樣
個心理e生走埋嚟我都係咁同佢講,我話冇乜野嘅,當渡假姐,我唔算慘啦,行行下街比車撞死咪仲慘,人終需一死,遲定早姐,之後佢話我極度樂觀,冇再嚟過

我都係咁諗
幾時會有心理醫生
我依家當放暑假 時間啱啱好 七月中
中學後都無放過暑假
讀engine 個個summer sem 都有野要讀

我無私樓 邊有雞脾食呀
我發現附近都唔係我依種病
雖然我係急性 但我幾日黎都無乜變
係有時有啲發燒 極度懷疑係間房太熱

我無私樓 邊有雞脾食呀

正常架 因為你免疫力低咗好多
絲打 我睇到你呢個post 個心好噏
但又係又唔知講咩好
但都想留言同你打打氣
我都盡量日日上post同你吹水

加油

我無私樓 邊有雞脾食呀

加油, 你會成日覺得熱同長期低燒應該係正常現像黎, 尤其係臨訓前, 我果時都係咁, 會搞到好易抆

我比你幸運, 我病發幾日醫生就懷疑我有, 我自己係CML, 唔係急性.
我因為幾個手術&要吊雞, 所以足足訓佐兩年醫院吊。手術後每個星期都要抽血覆診所以早發現嘅, 我估可能果兩年間照得太多CT掛, 但都好驚有一日自己會變做急性

覺得熱同擔心個病會令到個人好易抆同激動, 但係負面情緒會影響免疫系統功能
雖然係難, 但你都係要盡量keep住自己平靜, 希望有好醫生幫到你&祝你早日康復
加油呀!仲要同我地一齊追仔仔嫁!!
絲打加油!快啲好返!
河成雲撐住你!!
巴打加油!
加油快啲好返j仔仔
樓主加油
有時都係到諗原來人真係可以話死就死

係 其實已經賺緊
每日都有人交通意外死
依家都仲可以有啲心理準備 同準備定
雖然屋企人聽親都話唔俾我講
但我知佢地避忌緊

你同我果時一樣
個心理e生走埋嚟我都係咁同佢講,我話冇乜野嘅,當渡假姐,我唔算慘啦,行行下街比車撞死咪仲慘,人終需一死,遲定早姐,之後佢話我極度樂觀,冇再嚟過

我都係咁諗
幾時會有心理醫生
我依家當放暑假 時間啱啱好 七月中
中學後都無放過暑假
讀engine 個個summer sem 都有野要讀

唔知你果面有冇,我之前住QMH佢話一定會見
樓主你一定會無事架!依到有好多人撐你
加油呀
樓主仲咁後生 一定會冇事嫁!有咩事要幫手或者悶就上黎啦 好多巴絲撐你 加油!!
要加油呀 衷心祝福你支持你
樓主加油
成日食煙?

女 廿四歲
無煙無酒 有做運動
office 工作
真係無咩因由
身體一直比較虧 細病比較多

雖然講黎無咩用 不過加油!

有個客都兩年前無啦啦中左

最近換左骨髓, 應該半年內出院
追左一陣 本身都唔諗住留言
但睇到絲打打埋由AED 到上ward個過程出黎 睇到好心酸
我覺得自己都好怕死 其中一個好大既原因係因為屋企人
希望絲打可以冇事 一定要堅強咁捱過去呀
等你好消息
樓主skip 左我
有冇錢 ?
窮人就算啦 早日超渡

我祝你好撚有錢但屋企人生癌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞