睇急症 話我有急性血癌 你問我答 我問你答

1001 回覆
838 Like 5 Dislike
希望你可以快啲好返 加油
仲有成日d cancer既病症都係咩經常疲累 呢d空泛大路野, 搞到我成日淆底, 個人攰d都覺得自己可能係cancer

我都有啲
呢排成日睇到唔開心既野自己都好down
btw 樓主加油呀
樓主加油
貧血 要輸血 多謝捐血既每一個人
睇左上面 我頸同加拿大好似摸到有瘤
下身應該無 係咪第二期
同埋急症後一直住院 無得出呀

你主診醫生姓咩架? 我知道好多後生ge patient都會醫得好 bone marrow report 唔會咁快出ge 咩報告都未出 唔使咁擔心住啦 你咩病房呀 可以探下你

利申 威爾斯護士
貧血 要輸血 多謝捐血既每一個人

血科病人經常要輸血 辛苦你了
安心上路,如果可以為香港做返d有意義既野,做義仕!
安心上路,如果可以為香港做返d有意義既野,做義仕!

你把口都幾賤格
Leukaemia 算係十幾二十歲常見既cancer type 但康復率算幾高
So far識三個人康復好多年而家都仲平平安安
當然化療會好辛苦 樓主要加油
知道點解心跳快未
祝福絲打大步欖過
簽咗骨髓捐贈同捐血希望幫到你
下身應該無 係咪第二期

你主診醫生姓咩架? 我知道好多後生ge patient都會醫得好 bone marrow report 唔會咁快出ge 咩報告都未出 唔使咁擔心住啦 你咩病房呀 可以探下你

利申 威爾斯護士

姓劉
唔好探呀 我兩日無沖涼好傷心
頭先抽完骨髓又話唔好沖涼
個頭油到
Leukaemia 算係十幾二十歲常見既cancer type 但康復率算幾高
So far識三個人康復好多年而家都仲平平安安
當然化療會好辛苦 樓主要加油

知道 當然加油 康復緊係最終目的
知道點解心跳快未
祝福絲打大步欖過
簽咗骨髓捐贈同捐血希望幫到你

唔知 仲係keep 住百一
多謝巴打 有心
無事架巴打
要加油 我地會支持你
加油
Btw 骨髓唔係屋企人就有咩
加油絲打
你一定會好返嘅
睇得出你係個乖女好女仔
上天一定會保佑你
pwh血科的話多數都會見到王紹明醫生,佢好好人。 你問佢野佢會好樂意答你。

利申:cml 5 年,食緊標靶,又係pwh.
加油
求癌症成因既攰既特徵
係攰到點樣既地步
樓主加油💪🏻💪🏻其實患癌唔可怕,因為而家既科技發達,實醫得好!個人保持心境開朗啦,除咗自己之外,家人都要心境開朗呀~~

利申: 22歲時候患腸癌,但無唔開心過,電化療手術做過哂,重有幾個月就5年,即係到醫學界所講既正式康復。
下身應該無 係咪第二期

利申 威爾斯護士

姓劉
唔好探呀 我兩日無沖涼好傷心
頭先抽完骨髓又話唔好沖涼
個頭油到

絲打加油!我之前有事入左醫院 半個月無沖涼洗頭 最緊要樂觀啲面對 一定無事!
我以前食標靶藥好貴,日日幾舊水。 依家平左好多了。 樓主第日你要申請撒瑪利亞基金要搞好多好煩嘅手續。 你依家就要開始揾屋企人準備定d文件。 你有興趣知的話可pm我。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞