港產片…Something is wrong? (46) [風再起時/殘影空間 + 仲上緊:毒舌/1人/窄路/正義]

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
馬燕如同李慧詩參加嗰個係國際賽黎喎,要permit好正常下話。而家唔係叫你落街拍都要申請喎,咁都叫下下等批咩
前晚睇左夜場 前面幾舒服但中後段換完藥水個節奏就怪怪地 有啲趕 窄哥比錢幫袁澧林個part唔係唔得 但咁樣present出黎有啲令我覺得窄哥似沉船拎筆錢出黎溝女多過套戲想帶出兩粒塵互相扶持嘅感覺 有少少扣左分
殘影有興趣,但係個trailer唔知點解有浸viu劇味
如果dark啲應該幾正
窄哥好分得清佢嬲還嬲,個妹G都仲係要錢去生活既,對佢兩母女有左linkage,唔算係沉,但無形中多左不必要既責任感
本身牙窄個人設都係傾向有責任心既人黎
包括湊佢老母,對客100%服務,連最後去做保安都拖返好撻地
佢人設上算係完整,所以有呢個行動我覺得都係情理之中既
我就覺得依個方法入去拍冇問題,係 衰係放落電影到冇通知佢一聲,講真佢電影入邊講既野隨時訪問佢佢都會答

拍片係咁架啦,下下申請野得黎死得,D人一方面屌港產片垃圾,一方面又係咁踩/打壓
黃宗澤
所以我明係想表達個種好似窄哥咁講係兩粒塵嘅感覺 件事係通架 只不過我覺得拍得唔係咁好 反而窄哥唔洗咁婉轉比筆袁 成件事可能會仲再順啲
呢個冇得講啦美之/街邊檔嘅衫畀佢著到話買唔起嘅fashion
咁搞法,幻愛、無間道好多戲都要剪走哂好多無permit嘅畫面
又鞭
咁會唔會關個制度過時嘅問題呀
幻愛好耐之前?
我識D MK妹同佢差唔多打扮,但真係好少MK妹咁靚,著咩衫都升lv左
啲poster就好出色
poster 可以反映一套戲50%既水平,連poster都設計唔好好難相信個導演係有品味
城城個頭咁細既
最尾嗰畀錢我本身都諗有啲沉船feel但係之後描寫佢哋自己有自己嘅生活 遇到先互相關心就覺得冇乜嘢了
覺得又唔係沉船
覺得係錫個𡃁妹多啲
次次窄哥嬲都係AY冇盡到做老母嘅責任
一開始未睇套戲睇咗報道先諗緊有冇咁誇張啊睇完發覺真係唔係個個人著得上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞