港產片…Something is wrong? (46) [風再起時/殘影空間 + 仲上緊:毒舌/1人/窄路/正義]

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
on撚9
Ling係金像獎前夕星期五凌晨出萬字文等weekend發酵係正常?
然後我已經等佢哋停止公映,退出咗金像獎,乜都冇哂之後
先講自己感受,就係PR?
你個人都幾撚唔make sense
夠有啲核心份子個個post係咁插張導演插套戲但原來未睇過啦
清者自清
係咪fan/舊生,定係打手,時間會證明
公布提名之後場次多返
應該會有多啲人睇
條由9up 到話李慧詩驚馬燕茹上位 所以先係IG 出post
根本呢d人睬佢都廢事
我冇聽到佢有講過第二句
放心,可能有數可以claim返呢
無名可能好啲, 其他真係炮灰
你咁講我都要留意吓‘無名’,謝謝
滿江紅 好似紅過 流浪2
拭目以待,睇吓呢幾套戲喺香港成績如何
給十九歲的我 張婉婷 #1 fan
https://lih.kg/zkhmsLX
#120 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

真係wtf
我唔係話呢套好呀......其實呢套在大陸的口碑都好差。不過話哂有梁朝偉, 點都呃到D人入場,票房應該好過滿江紅同流浪氣球。
樂意見唔同人對19表達意見
我覺得係好事
驚一個退役人上位
明白,不過有朝偉的確有加乘,都會留意。同埋我都會參考返香港本地啲評語。Thanks
師兄,我諷刺緊佢唔撚firm都照出post
李慧詩成篇嘢話自己記性唔好,唔記得。。。
公眾人物可以亂講嘢?
咁佢講嚟做乜,打呢篇嘢嘅目的係咪好明顯?
唔係為名/利?
你唔好同我講佢幫Ling討公道
Dun fucking bullshit me
你係唔係唔識人情世故…
Sarah係俾面張導,先冇直接話冇permission…
唔通直接話佢地擅闖咩
私了麻煩出面post啦
明明講金像獎cover咗個浪又翻兜
仲要已經唔關件事事
又黎呢啲要睇過先可以評論張婉婷既理論
啲人係屌緊背後既道德問題呀,睇唔睇套戲個道德問題都係到架啦
宜家再發大件事嚟講都係對件事冇幫助
最緊要係張導同埋校方必須要再同6位女仔進行徹底嘅溝通
雙方要討論今後套戲要點處理同埋尊重學生意願
同埋要坦誠

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞