Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
太耐了 電話無命等
Sony有理過?
過左咁耐都冇人理
我覺得sony整60/120都冇能力
諗多左
呢樣已經好易,真係if就a,else就b,好簡單
買8g1一撚定後悔
我s22換s23 都後悔點解唔用多兩年iphone先轉s23
屌佢老母 Samsung 張sd卡算厚身
今次一抽個蓋就斷咗
張sd卡 同sim卡住咗喺入面
用尖頭鉗試下夾佢出嚟?如果夾唔到就真係要東角見
上次換大約3-4個工作天
部5IV好鬼暖
但而家唔需要暖蛋
但原廠過保係咪想只換電就可以只換電?

之前每次壞野上去整,永遠檢查會多幾樣野壞,
過保後會唔會逼你一定比錢整曬?
Mark 2?
佢個膠托其實好化學,仲要好易卡住張SIM咭。
有時對得稍為有少少唔正一推入去張SIM就會走位
10iii
感謝登記【Xperia手機小組訪談調查】,抱歉由於名額已滿,閣下未能被選中參與是次活動。希望將來有機會能邀請閣下參加其他更多活動。

頂佢真係咁多人唔使返工去攞5舊水同睇1V
邊到寫有1v 睇?
部xperia 1ii 最近用應用程式(whatsapp line 連登等)
語音輸入不準確

但係就咁用google search手toolbar就冇嘢

請問點搞?
呢度有冇巴打去
X pro I爆mon邊度整好
幾錢搞得掂
原廠
用緊2019 Xperia 1, 琴日network無啦啦死咗. 電話同data都用唔到.
以為SIM卡收皮, 點知換埋新SIM卡都唔得. 時有時無(大部分時間無).

請教一下, 攞去整幾錢? 使唔使放低機俾佢check? (無第二部機用住先) Keep唔keep到機內所有嘢?

如果死機, 要買新機就煩. 無理由依家出部Xperia 1 IV. 似乎過兩三個月就有新機.
整親一定要放低同洗機
屌, 咁整唔整好.
依家先買Xperia 1 IV會唔會好柒.

利申: 忠粉. 第一部Xperia S開始用.
必須洗機

1仔分分鐘冇零件
是但買部2手XPERIA頂住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞