Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
因為本身1仔一向都係用緊OLED,咪用番OLED黎講

果邊post一向係咁,我會打理架啦
你係索尼做?

電視機po 你愈整愈長愈多基礎資訊置頂,但咁多 只會適得其反,我出po又問 你知會唔會係嗰度留一次言睇晒#20有乜先留?
我不是做電視,只是業餘者

基本上好多時得我睇

唔想睇就直接問就可以

資料要有,機款多係咁
咁你覺得有日有其他人接 會唔會逐個逐個出#20? 會有邊個想承接啲冗長嘅事

你自己檢視吓 冇理由咁多牌子過多幾後年都係嗰幾種panel嗰幾個型號
謝謝意見,我都有想過這問題

已經有作出基本分類

謝謝幫忙
咁好心機覆任何淫
我比較好奇2k有咩用,電視電影唔係fhd就4k,真係打機先有2k,但手機game真係玩唔落手,真係唔上唔落
samsung oled唔用2K以上會唔夠清
我冇洗
so far仲正常使用緊
撐多3-4個月就ok
你同黨?唔係人哋答唔答關你鬼事?
三星打手同黨?

係咪你哋最後目的連登手機台全部係Samsung一言堂?

『我2019年已經知三星手機將會係未來幾年關閉中國大陸所有手機廠,而將大部份機海型號轉由大陸ODM代工廠(即貼牌機)代工生產。原來係brand po一留言後先知班samsung打手們唔鐘意 吹雞屈番P牌的我 』

我2019 P牌仲見到Nokia po 同ASUS po,當時嗰兩個po又見到你啲同黨,然後2023嗰兩個brand po呢?2023年連登手機台 除咗大陸brand一定坐唔穩外 其他brand po都搞到你消失 得番iphone Samsung

三星打手 你哋打唔敗 iphone陣營 唔該你哋其他brand你都唔需要太關注

都係嗰句:手機台嗰批兒登老屎忽 唔好再做埋啲小學雞行為
一部三年前AMOLED
一部四年前LCD

兩部手機推到最光,入YT app Black Background mode

四年前LCD手機望上去黑實過
三年前AMOLED手機

玻璃貼影響嘅錯覺 係咪?
做咩訓個覺起身突然嘈緊
我帶頭恥笑勸退都係見大家以前一齊玩Xperia最後因為罪大撚人先愈嚟愈多人轉會 如果有人有hard feeling我道歉先

另外十一巴要幫佢平反一下 有睇佢其他po既討論就會知佢真罪大教徒嚟 除咗最後無買Z1R買咗IE600教徒失格之外
可能戴唔落呢
你望吓Nokia個po乜事先 係咪唔多覺係手機台見到Nokia討論po ?

我就好少入手機台 ,但三星同iPhone班打手就經常四圍入po

咁 我又過多一年我再嚟睇吓手機台同Nokia一樣 連Sony po都消失埋

十一巴? 新疆綿fans喎 曾經係咪用過S22U中伏啊 ?

搞搞吓都係去其他Group討論Sony機把啦 連登手機台遲早留淨Samsung iPhone po咋
我成日都心郁郁想做just ear
但個價錢過哂心理關口
證明信仰不足
好期待1v
如果無特別就s23算
成日都心郁郁想做Just Ear但個價錢過哂心理關口+1
跪求Just Ear千祈唔好同Aimer合作 唔係我又要信仰充值
證明你唔係真係好鍾意just ear
justear個價錢 好難突然有大信仰
因為都未開始試過個差距
罪大從來都係信仰操作真係講真愛得Acoustune又打手
https://sumahodigest.com/?p=17092

希望10 V生生性性,就可以考慮做孝子機
孝子機要大mon先得
佢一日唔出plus版/換大mon一日都做唔到
但我老母用緊XZ1,應該任何新機都大過佢
有保換電要比錢?

我以為電錢都包保入邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞