Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
咁高通888, 8G1伏U累街坊正PK係真
我自己就從來都唔講屌打iPhone, 我認為各有各好
S23u你慢慢用啦!
一係Nokia同ASUS叫佢班人升番上嚟先喇
我沖涼果陣睇片都可以拉到時間條,我覺得算係咁
又唔係重度遊戲用家
平時又慣左用web版whatsapp
又冇話頂唔頂到
起碼D FD搶你電話想睇有冇淫野你可以直接答佢:你想我J女定J綠線
首先唔好又年尾先出
同埋綠線mon唔好再用
唔好係度扮中立持平啦 呀叔
你係冇講屌打 不過係明踩9 iPhone 姐
幾時有明踩iPhone
下部諗住換5V 希望個mon生性
都係預9月到啦
唔可能上半年架啦
快撚啲出俾我哋課金啦
罪大信徒有個特點
唔會盲目吹奏部機點好點好

有人想轉會過黎,
會講曬部機d仆街野叫人諗清諗楚,
唔會一味水人買啦買啦

真正既信徒係會叫人諗清楚然後自己一個人靜靜雞課金 口裡說不身體很誠實
我覺得罪大其他嘢都ok
但真係唔識玩手機

手機呢啲大眾嘢嘅玩法係要樣樣都有80分
而唔係好似罪大谷死一樣99分但其他50分
又或者話罪大電話既目標顧客唔係普羅大眾,
但只要你係佢既目標客戶,
都幾難逃出佢既手指罅

3.5mm 完整芒 Memory Card 就已經係

所以依家最怕係新機on99連3.5/sd card都cut
會唔會加到好貴架
cut是但一樣同1仔4k就應該玩完
3.5一定唔敢啦
1仔個4K其實我覺得真係無需要
portable既野點都係電量行先啦
但係1仔如果cut埋既話
班sales真係好難做
依家個4K無問題,反正佢預設都無用盡4K。
真正食電係120Hz同5G,前者有LTPO已可解決,後者根本個個都係咁,除非再加大電池。
其實本身電話都無乜嘢再可以sell 都係篤手指㗎啦 罪大啲人更加係篤手指 點會sell
所以我行60Hz LTE就連1ii都覺得無問題
如果1仔cut 4K,我會Pro-i mk2 + 5系算

用慣咗5系真係覺得好好揸手
想問下
其實手機儲值卡同耗電量有無關係?

我部PRO I 呢幾日轉左用儲值卡,但耗電量快左好多
明明所有setting都係一樣

睇返電池個度,用最多電的係mon,第2係“流動網絡”

如果連wifi就會耗電慢返
本身客當然唔洗sell啦
係其他客,始終sales係有用架
坐等proi mk2 再插alpha機做mon
係咪你個頭個個台信號太差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞