Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
Dimensions
161.0 mm x 69.3 mm x 8.5 mm
細左好多,呢個size 勁正wo, 重要keep 返到個screen大小
另外試緊開返120hz
都好似無之前咁chur 電,好似可用
Samsung想用家配番自己SSC
我覺得最大問題係官網乜鳩都無寫
呢D咁基本野都唔列出黎明伏鳩人姐
通常我會去呢度 check 左 support d 咩 aptx 先

https://www.aptx.com/products
原來 Samsung 無一樣野 support aptx
好似好正咁
我部tab s7有ldac 有時用嚟stream俾金磚聽kkbox
用左好似真係長電好多
Source?
又有野更新?
xz2p $2798好撚抵, 依家冇呢首歌仔唱
反而依家有新就買 Xperia 1 iii 有啲失望 ,下部一樣價錢轉iphone 算
1iii有更新
用Android既人多數就係唔鐘意Apple生態圈同封閉系統 三叔依家愈抄愈Apple化又cut野又鎖功能又配件生態圈
唔講Samsung機既優點 單睇佢將自己既獨特性磨甩曬依點其實都真係幾弱智 第日有另一間廠做到Samsung七成又唔會好似佢咁鎖依樣果樣可能就會取代佢
但係第三方同個手勢唔夾
第一次覺得 Xperia 連落相機呢個功能咁有用
當second mon/自拍用?
更新完,唔知有咩唔同
係咪開120HZ唔食電
拍vlog多個second mon好有用 但一般真係用唔著
其實有冇b快門較,快門線都慳返
在商言商
間間廠都想啲人咩都幫襯哂佢
我成日覺得啲人屌Apple生態圈邪惡
但其實自己都好想Android有生態圈
只係做唔起咁解
可能根本無野唔同 氹人下大家開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞