Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
佢出到16gb ram,5000mah電,價錢8字頭,正正經經正常機都收貨㗎啦
an機唔要泡菜唔要国產佢已經無對手,都搞到今時今日咁嘅田地,根本係自己攞嚟,一係定價on9,一係部機on9,一係兩樣都on9,基本上佢on9少啲嗰一年我都買㗎喇,你對上兩年都on9今年醒返少少啦好無...
望佢學隔離唔加價算係咁
我會覺得1V 12GB+256GB $8999 12GB+512GB $9499比上年減啲就好睇啲 盒裡面無線無火牛 求其搭啲黃豆Verbatim Cable 火牛+原廠機殼 兩年保養已經算係咁
隔離賣9698, 以罪大香港作風9成跟機, 應該都比齊料
估下會唔會良心到換2個鏡頭仲好啦
唔好搞咁多嘢啦 Walkman+Audio業績仲好過Xperia成三百幾億日元㗎 盞搞到兩邊都死

用左x1m2 差唔多2年
而排部電話禁禁下勁易發熱
電量倒水咁倒
係咪粒電開始收皮
冇三年更新一定唔收貨
我係發燒友都寧願比10k買1部黑磚 而唔係mix埋
本身Walkman設計就係為咗抗干擾 但佢又整返啲干擾落去 造個分隔去抗干擾又會整到部機好厚 真係唔識嘅人先會講呢啲嘢
個鋁框為咗抗干擾都已經整到勁厚 又幾粒大電容塞落去
淨係粒s master入落電話到我諗都吹咗10年都有
2個應該有 tele+48mp坐底2個
專業就做返專業 咪做四不像

就算做分隔唔厚 佢裡面個結構本身都厚啦 用嚟整電話 邊個用
你想嚿磚頭做到幾厚?夾硬偷薄一係就唔夠電一係就發熱勁,同埋佢肯定唔會開9688咁低
其實有後備機係重要
部1V出未呀,我部1ii舊電就黎收皮啦,差爆連3千mAh都冇
攞番原廠SONY換電會同你剷晒部機D資料嗎?
1000000000000% RESET
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞