Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
無咩聽過死NFC,我部II都飛過幾次落地,NFC都無事,所以估唔到點解
nfc應該關modem,modem可以只死藍牙唔死訊號接收(我試過) 即係死WiFi NFC都有可能 但點解用咁耐先會發生? 想講咪講 唔洗扯埋其他野講囉 係嚟討論交流?
我估唔到連lock screen個鐘都可以壞

顯示兩點幾入返去 左上角又變返十二點幾

知道我換機所以發脾氣?
呢個bug 都好久啦
有冇去過第到?可能個時區bug咗
壞完指紋 出完綠線 再出呢個BUG應該係好易FIX既bug來點解無更新解決
幾時出xm5
粒xm4左耳會無啦啦勁細聲
整好煩
都應該夠鐘出新機啦
啱啱先拎咗去整
等到出 XM5 再買
有係有 但都返左成個星期先出事
有冇人用 sx1iii 傾電話耐小小 5-10分鐘度, 就有機會有問題?
試過我聽到對方講野但對方聽唔到
睇play store d評論話係 google phone問題
講緊 普通電話 唔係網絡電話,冇連線wifi
之前an12老試過,到an13都係冇改善
現在更新左google phone睇下好唔好d
我部1ii 試過幾次
我都係一路叉住電等一陣
之後9禁D制
佢自己會reboot
假到爆
1iii倒水電 本身想等換1V,依家搞到想換5V核電啊
無壞就等啦 好似我咁壞左機就無法要食屎
5系就算III IV 都冇1系咁倒水...
兜咁大個圈sell中興,無3.5mm頭同sd card已經唔會由Sony轉過去
5系我發覺係用嚟修正1系嘅錯誤

之後5系再有更多其他問題等新1系去解決
咁應該等1v定5v
1iii用家覆你 4K mon真係把撚, 得個倒水電,120都唔敢開,撚過人地部5iii ,第5代我會優先電量。
除非你鍾情大mon 下代cut埋對焦 真係得返4K
其實我有時都好奇, 咩情況之下開到4k 唔通係yt開4k就已經係4k
不嬲支持5仔多個1仔
電子儀器幾勁都好
冇電乜都死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞