Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
有希望先有失望
今回の情報元のユーザーはWeiboで超有名リーカーというわけではありませんが、根も葉もない噂を広めるような人物には思えません (這一次的情報源並不是Weibo上有名的leaker,但我不認為他是那種會捏造沒有根據的謠言的人)
依家大家都係通靈階段 Sumahodigest講野永遠都戴十層頭盔唔可以信曬
部1iii應唔多到期,
今年想由1系轉5系,

想問返成日聽5ii出現激光劍,
到5iii同5iv,有冇改到?
幾時公佈1v, 唔係呢幾日mwc咩
5III一樣有
5IV要等多排先知,應該未夠期出事
十二冇問題呀
純粹我唔鐘意12個介面姐
我係上淘寶問 間鋪係華強北個邊 跟住去搵返佢間鋪 叫你寄個堆你真係要於左容易出事 我部V50係香港問都6XX-7XX 仲要話一定救唔到資料
論Cloud嘅重要性
今晚早d瞓
珍 自此之後我所有cloud backup都開曬
google drive每晚backup全部相 反正無閃卡你要scan就scan啦
係最唔抵得有一隻曾經玩得好癲既game就咁無咗個ac (啲垃圾game仲係只可以用引繼碼過資料)
但如果個ser突然出事就
有幾可
bkup放最少2份是基本
試下搵香港d data recovery 公司
我覺得如果1V都仲係唔生性 跟本係迫人走去三叔
大佬 可唔可以比次爭氣嚟睇下呀!!!!!!!!
有幾多人用1 iii/ PRO-I 舊電已經倒水??

我初出入手用到而家,呢排真係跌快左
點先為之爭氣
跌到仆街
wtf 仲以為得我係咁
慣左 開120hz 長帶袋
多唔多1iii / proi user 會想轉1v?
我唔係,但換完電都仲係咁
我應該會

利申: Xperia 1 III到期了 雖然夠用 但心癮問題
s23 s23+嗰個價錢加效能幾吸引
頂級嘅ultra就有100倍zoom
1V 5V 得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞