Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
要齊晒呢的野, 得SONY,

利申: 1II 苦主, 等1V
sony如果一cut任何一樣野應該收得皮
1ii 一代神機,未係苦主既
無update, 電倒水,苦苦地架啦
比三舊水換電之後又一條好漢
換完嗰粒電好似無咁㩒用
新機嗰時都頂咗兩年先一日兩叉,換完電一年左右就一日最少兩叉
1II用家已經準備好含淚過檔三叔
1iii用家 諗緊上1v定轉會,依家個電量真係搞唔掂,唔敢開120hz
用緊 1iii, 想問買 Pixel Watch 定 Galaxy Watch 5 好
個人覺得Galaxy個design靚過Pixel好多 而且配件都好易買 但就血壓同心電圖鎖咗淨係配對Samsung手機先用得(雖然有辦法破解)
利1III+Galaxy Watch用家
非3叔手機係咪用唔到三叔pay?
係 但有都只係多張八達通所以問題不大
我諗換咗s23之後我將會最掛住嘅係唔係sd卡唔係3.5而係前置式喇叭
你唔係用緊S21FE咩, 又用緊SONY??
用緊5II 考慮過買S21FE 而家訂左S23 電量問題
S23應該冇電量問題, 如果都係有就沒有辦法
記得開LIGHT CPU MODE, LIGHT CPU MODE不是傳統省電模式
睇過外國好多個人review係有8小時SOT先去馬
真係,唯一理由
長開120, 但插袋起馬一半時間 起碼一日3-4差
唔用120唔得 畫面唔順好唔慣
請問破解咗個Samsung Health Monitor就可以完全用到所有function?

利申:都係1III用家
習慣咗60Hz, 開返120Hz就唔習慣咁倒水
又行返60Hz算
exactly
要續航,所以放棄咗120Hz同5G
其實其他牌子行5G / 120Hz夠唔夠捱一日
屎忽痕買咗部二手金磚
S23得

不過5G呢啲國王的新衣真係放棄吧啦 除非你住村屋 係屋企射俾電腦用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞