Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
Sony Xperia 1 V 傳聞規格配備 Snapdragon 8 Gen 2 SoC、1200 萬像素前置相機及 5000mAh 電量等。值得留意是它會配備現時最高的 16GB RAM,1200 萬像素三鏡頭主相機中,還會加入 4800 萬像素超廣角鏡,會是個重大的升級。

做乜係超廣用48mp
即係又唔使買........主鏡得12M
又話前鏡頭有得縮
等vi
都幾假下, 無理由超廣角放4800萬, 之後主鏡放1200萬, 咁主鏡影唔到8K, 超廣角出8K.
擺明放風等人轉會啦
有筆直嘅一定等1v
Tensor G2同8 g1一樣垃圾嚟
pixel個價平咁多 gcam又贏
不過無5G 遲下都係玩唔到
部5仔今朝突然暴斃 差電識著燈同震 其他完全無反應 依家用住其他垃圾想捱到1V 但部5仔值唔值得拎去維修做副機
有無試過按過強制restart?
試過 震左一下之後就無反應 用左4-5年 我估應該燒底板 如果要整指紋位加換底板 我驚會貴 唔值得維修
買住部機到時trade 或者 pixel6a頂住先
1仔好似話今個月公布?
啱先摸咗下 s23, 邊位勁介手
都係等埋 1m5 算

由 1 仔 轉 s10e, 電量都係咁差, 又冇咗 21:9 可以 split screen.
我都諗緊1v定s23plus
你睇唔慣***影相就1仔啦
5IV中國移動現客減到去5400
太陽台都係
胃信都5899
而家有S23 唔減到去四千真係零吸引力
1iv 好似無乜變動
任何一間非支牌子如果有埋3.5+SD
依度有9成巴打應該都即刻轉會了
可惜冇
你數少咗最粉個個
中移都有減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞