Sony Xperia 討論區 (141) - 數佬揸旗 1V或成最後贏家

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
5ii 如果無激光劍既話我應該仲用緊
但你換機會開心好多 5II暗到PK 太陽底下只見到自己個樣 去到5IV先有改善 都幾癲
想問吓係咪又出咗事
部5 II開始覺得啲電用得有少少快同埋有啲熱
但係5ii有update過咩
粒power button好似壞壞地
撳落去個感覺唔同 好似要好大力同唔係好彈咁
冇,但用咗2個鐘左右,已經冇咗30%電
頭先check咗仲係good
當一個鐘15% 都仲有6個鐘sot 算係咁啦
我部5ii已經倒水+random發熱 唔知仲捱到幾耐
天氣一熱少少就lag到用唔到咁
好想快啲出5V
865都咁誇張, 冇散熱
可能因為我開咗5G 同埋粒電開始虧容易咗熱
用5G反智
公司有啲位要開5G先有signal
咁瘋狂
有冇人知點整
銅記gogogo
Xperia 10 IV 係咪伏?
同問,想出部黎做工作機夠唔夠做?
(間中影幾張工作相,wtsapp,聽歌,youtube)

2000零蚊單手操作到好似得呢部
同你一樣
不過我會帶埋去旅行影相
比較睇重影相質素
睇你要求 如果真係要2000上下中階機三叔會更好 (Customer Support更多同軟件體驗好好多)
10仔只啱想要有3.5+SD+中階機既人
其實用黎粗用,因為轉左份工要出去體力勞動,見部野個樣幾靚,同可以一隻手操作(手細撚)
三星我知好d,但太悶同埋冇咁細

平時主機用ios
有三星同iPhone打手長期進注
ASUS同Nokia po 都先後消失埋

兩幫人互咬咁多年是但一邊又唔死得 咪就走入去啲唔關事嘅撩興人 正宗小學雞行為

撩人者係乜?賤囉

S23系列個mon邊起泡泡喎,話只要熄mon當無事喎

放到去ASUS、Nokia、Sony又畀呢班小學雞無限放大
如果1V轉返2K就好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞