日本鐵道消息及旅遊情報交流區(76)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
用hsbc 都買到
信用卡可以唔用自己果張?我驚張信用卡一定要係使用pass嘅其中一人
邊張?我試咗3張都唔得....
VS,用周遊訂埋指定座席
同樣HSBC
試多幾次,同買演唱會飛一樣會俾人Jam線
我同一張卡試咗四次先得
講起又好似第1次唔得,我以為網頁問題,見未去到扣數就再入就得
啱啱用SC CX買到喇呢張卡噚晚試咗3次都唔得...

唔該哂大家
唯有試吓send email問佢有冇其他方法可以食到嘢
上次見都有位淨又有menu,我諗walkin嗌野食都得?

原本打算河口湖坐巴士去三島轉JR
但三島站停左
打算去大月轉車去八王子再去京都
有無邊位ching 有更好路線
好驚今日過唔到去
搭高速巴士去東京或者名古屋轉新幹線
想問多小小野
1. 東京廣域周遊劵可唔可以搭富士急行 - 特急? 上網見有人話得有人話唔得 .. 如果要加錢, 到時去ticket office同佢買就得? 第一次去東京
2. 東京地鐵1/2/3日劵個D係咪唔包monorail, monorail算唔算地下鐵一部份?

唔該曬
JR东日本线
東京單軌電車線全線
伊豆急行线全线
富士急行全线
上信電鐵全線
埼玉新都市交通(大宮~鐵道博物館)
東京臨海高速鐵道全線
JR東日本與東武鐵道直通行駛之特快列車「日光號」、「鬼怒川號」、「SPACIA 鬼怒川號」的普通車廂指定席。
東武鐵道線下今市~東武日光、鬼怒川溫泉間的普通列車(含快速)亦可搭乘。
「栗橋~下今市間」僅可搭乘與東武鐵道互通直達的特快列車。*

邊個話唔得嘅拉佢去驗智商同驗眼
我搵一搵 唔該巴打
我都坐過77w濕鳩機尾位 要打斜睇電視
自此之後就好堅持劃位一定有咁前劃咁前
咪撚同隻0.5講野由鳩佢係到單機啦屌
噚晚都要試兩次先加到張卡入去,但最後都買唔到pass(手頭上其他信用卡都係) 。但今朝用加咗落去果張卡買pass,就無啦啦一次搞掂。 我估都係要keep住試....
我覺得係銀行見外國站第1次買唔信
我walk in 都食到意粉喎
可能我人品好
東海道新幹線冇事喎 三島站點解停咗
我真係會睇
同埋我從來冇買過ipad 手機mon睇片又太細
之前呢到都研究過JR個payment gateway 問題多過信用卡公司閘你
Monorail 你係指羽田機場定迪士尼嗰個? 不過兩個都唔包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞