年初四被迫生仔結婚,唔係就call 埋的士趕我走

523 回覆
7226 Like 245 Dislike
似係搵屋企人做醜人者。男朋友自己都鍾意小朋友,立場同屋企人一致居多。上面有講。
比你地發現左
3字頭都年紀大
你唔生呢世唔洗生
佢又冇誠意,做法上不負責任

你地最好傾一傾,呢個po正負皮都唔會俾
利申有兩個女
係,dllm 班連登仔,我單身左唔好黎媾我。返屋企做媽寶,垃圾
總之係女人好多時係舔齊女性紅利再打走相應,話自己無義務配合返男人或者家庭。你見樓主痴埋人地住,又心知對方當你屋企人就係預齊你結婚生育傳宗接代,但一味強調自己有自主權個肚係自己乜乜柒柒就係呢款。面對唔到咪逃避扮唔知男朋友點諗囉, ignorance is so fucking free and innocent 。根本一開始知個男家有 requirement 想生佢就唔應該再痴落去。
要仔唔要人,本未倒至,利欲熏心
講得出呢句我諗閣下都無當過自己係人,生殖機器定雞呢d身份對於你黎講應該都無咩分別我就唔講喇,你根本上就無做人既基本尊嚴同自我意識,同你討論呢d都係嘥氣。
你不如諗定過兩年生完又肥又皺又老又黃,你老公同屋企人又打算喺出邊搵件後生既替代你角色既時候,你要學咩黎挽留你係呢個家庭既地位喇,瀨屎眼同吞尿吞精就不在話下架喇,睇下你自己又有無些少創意可以俾到意外驚喜取悅到佢咁咯。
本身都想打多兩句俾ties你點可以勉強捱到仔女大之前唔好被人趕出去,不過以你既能力又未必吸收到,瀨住屎眼先喇,到時如果連登仲未執既話再上黎出post問,再教精你兩招。
迫得你尼樣,對你都尊重極有限啦!宜家都仲話可以考慮走唔走,到你生咗想走都走唔到
應該係衰過
點解會幻想自己單身咗會有人嚟溝你
真正愛小朋友應該早就考慮到出世後會面對到長大嘅各個問題啦,
結論系,窮就咪生啦仆街~
你要考慮搶尼樣搶果樣,應該都唔係有錢果d 人~
再者你男人應該都無諗過尼個問題啦。
簡單d講,佢根本係個on9仔,之後到時生埋個仔,
你一個人要揍2個,之後你奶奶又唔幫你,
到時你真係搞不L掂~
分分鐘個仔大個左倫常慘案有你份。
老雞係無人要的
仲要生唔出蛋既
支持樓主攞盡紅利,同時又唔負責

你哋班男人唔gur呀?變性囉
點解呢啲咁重大嘅人生決定會取決於搬唔搬走
無錢搬出嚟住但有錢養細路?
強烈懷疑樓主係假膠
生仔都要用個焗字
咁個仔一撚定唔會幸福
走啦施主唔好害個細路
你條假膠不如講下有咩義務
exactly咁你又開post
成件事變到勁兒戲
坦白講,根本你自己都知你條仔會求其敷衍佢老母然後繼續得過且過咁,
係你唔鋸純粹想開post屌鳩佢老母
生唔生根本假議題
早排有個 FD 就係一個想生一個唔想最後離左婚
咁樣係最好 好過日日面左左
夾硬生既仲害埋下一代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞