年初四被迫生仔結婚,唔係就call 埋的士趕我走

523 回覆
7226 Like 245 Dislike
自己決定啦
叫人生仔同農場繁殖有咩分別
多數係寄生,不過我唔係,我係d 咁既人一定唔會開post 咁on9 出黎比人屌
嗯,你把咀夠賤
唔會,生左出黎遺害人間
你開心就好胥
無人叫你入黎
我覺得係應該問你老公點睇而唔係連登仔點睇,問我地點睇根本無用

你老公認同班親戚:咪離婚搬走
你老公尊重你意見自然會屌鳩班親戚/係咁2附和下班親戚然後左耳入右耳出
當局者迷
我話佢家姐,由頭到尾佢老味無出聲,係佢家姐出聲
雖然一定係佢老味要求
真係,親身感受到連登仔幾on9,準備del app,dklm
因為最嬲係佢老母平時扮到無所謂,自己仔想點就點,點知今年新年一通關,就黎料
唔係你想點撚樣呀?

一陣佢真係想生,照直講,你又嘈。

就算佢都唔想生,都要搵幾句,同啲姨媽姑姐交代幾句啦,唔通新年流流,同班拜年親戚踩到行咩?蠢閪
你試吓一星期唔屌閪,就聽到真話
好多社會垃圾負皮
佢對佢家姐態度就係想up 幾句野打發佢走

對我佢話佢自己廢,比唔到好生活我,但我地係有足夠能力搬出去,但之後又問我唔覺得佢阿媽好慘既咩一個人住,但其實佢平時相處都唔係對佢阿媽十分好

總之就係佢阿媽唔肯放手比我地自己出去獨自生活,個女又住大陸,個仔唔同佢住無人陪佢
第一 生唔生仔依D嘢問條春咩 咁撚大件事 做錯決定養唔到唔通話係連登D人決定叫連登幫你養呀?

第二 人哋都當你生仔機械 都仲思考要唔要生
尊嚴問題就無咩好講啦 你都唔尊重自己
我哋洗比面你?
鍾意小朋友同想生係兩件事喎
問清楚你男朋友點諗先啦
唔鍾意生
都有義務要生出嚟
係社會應該要有更好制度
鼓勵大家參與照顧幼兒工作
佢家姐肯定係藍絲,見我唔同政見就call 的士請我走
有咩好嬲,唔通因為生仔日日對住你黑口黑面你會冇咁嬲

你請得出30幾即係都唔會係31/32,再唔plan你都高齡產婦,冇乜時間比你諗ready定唔ready,而係諗定你自己係咪呢世都唔生。

係唔生既就早啲分手好過
唔分中孖胎
認真問你男友一次 佢係唔係想生 如果雙方想法有分岐

就早點分手吧 如果一個想生 一個唔想生 再拖落去都無意思

浪費你地自己既時間 拖到40再分手蝕既係你自己
生唔生都決定唔到?
綁撚住你中出到大肚?
咁有骨氣咪分手搬走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞