27歲移英女子了結生命

1001 回覆
708 Like 84 Dislike
真係一動不如一靜,唔好搞咁多嘢
其實啲flatmates 係點搵返嚟?
你每日剩係食牛油?
你地應該討論緊2樣唔同野

一個講緊香港套房,分分鐘有埋套廁

另一個講劏房就深水埗好撚差果啲
有愛

慘就慘在啲人成日覺得網上乜都唔使認真
但偏偏網上嘅影響力先最大
收到🫂
前個排婆婆過世,都有逼自己岀下街吸下陽光😢逼自己正面啲。
香港濕,應著synthetic 因為down 濕左唔暖,又可以save ducks

但港人多著down
唔洗你搵,搵屋嗰時人哋可能本身已經係入邊住。因為業主係逐間房租出去。
有咩問題呢?要生存乜都要捱住先㗎啦?

toronto我仲做過經理、專幫人開檔(餐廳), 仲有Toronto Pearson airport GTAA.

澳洲我仲做過起樓(枱板)同搬啤酒, 而家做緊酒店經理.
真係明 冇一度係天堂
係咪好多人搶住買樓
你明無用,下個月啲人又再出黎屌人5毛屌人廢
咁我認我廢啦,應該好過達親條腰冇得留返天氣好似出去行囉
take your time, 你做得好好架啦 🫂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞