27歲移英女子了結生命

1001 回覆
708 Like 84 Dislike
好慘
香港住屋企一蚊都唔洗比
個個月儲萬5-2萬
去到分糧都係得萬幾蚊都唔好話儲
交埋燈油火租都無得淨
應該咁講,D message 幫你唔到settle down,真係識下真人啦
做倉拎最低工資都可以買樓
我都唔明點解有負皮
就係因為呢句 “搵朋友傾下啦”
我個人之前好恰林善,唔熟同事同學次次搵我都係倒垃圾
本身都唔係一個好陽光既人,比呢d唔熟既人掉完垃圾仲無精力
一傾傾幾個鐘,我呢個時間攞去玩不知幾好
唔該佢地搵專業輔導啦
發洩前睇人地狀況/你地大家關係點
唔熟搞9人好自私,多,好多呢d垃圾同事同學
認同,一陣d移左民既見到班友盲目唱好,就覺得融入唔到自己好廢,你唔係唔知連登有好多榮譽黃種白人
香港是我家,撈唔掂返來啦
飛東南亞日本韓國台灣算近啦
英國加拿大都又係唔方近 昆蟲好撚小事
係英國做倉都可以白手興家
Cctoy害死好多人
一陣反佢地又屈番你五毛
有平有貴
以share呢講呢個價絕對係貴
經濟有困難仲用呢個價租只可以話有啲不智
我識好多人都話自己係4-500一個同
真,但好多時當事人未必察覺到
屌,真野拎出黎講。
其實預左有班人拎完pr一定會返黎,無話7唔7的,以前要拎pr難過而加咁多。
真係fd點會好似lihkg咁,乜都叫人去左先
事實就係移民個班食坐監個班既人血饅頭,仲要笑留低既人係港豬
你係有做過野就坐能左啦 笑人港豬
個個話移民 唔理自己儲左幾多 有幾多儲備就移 仆哂街
呢個post 5毛開架點解唔可以入場
有做過野就要坐,咩邏輯?留低既人變曬全部有做過野?
人才完美示範咩叫死都唔會返香港

btw RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞