[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (14)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
得10日
6GB $80
1月內開卡多4GB
mypacemarket嗰隻31/61日
Calendar esim 10GB 要日本先買到
我岩岩上網諗住買 佢話所在地區不接受
有無試過用vpn買?
我落地買完30-45分鐘左右先有個code send嚟

報告番先,成田機場速度

唔知你係買邊個國家嘅版本, 不過某d 國家嘅pixel 4a 係無band 18
可以嘅話, 請係唔同地方出多2個speedtest, 測試時間係 1pm - 7pm 之間, 謝.

我搵番你個result 出黎, 都係行 IIJmio, 不過 IIJmio 行到呢個速度有d 驚喜
Topsi係IIJMIO標準版翻包,行vmobile APN,呢個APN之前主要賣上大陸
咁都快過平時買個隻 iijmio 好多喎, 佢4:30pm 行到 250mbps.

呢張卡有無寫FUP 係幾多?
無大陸人同你爭頻譜嘛

8天版係8天total 8GB FUP
我賣嗰隻8天係每日2GB FUP
唔...咁呢張卡係大陸人未大規模去日本前, 係可以用. 唯一係得8GB FUP 就窄d

btw, 你有賣呢張咩? 我唔見你網站有嘅?
無賣,亦無諗住賣 😂😂😂

Vmobile我個人黎講唔會揀 😎😎😎
之前睇係寫256
想問下日本有冇14/15日sim卡行band19 因為會去北海道山區滑雪NIPPON SIM又賣哂 有冇其他推薦
https://www.mypacemarket.com/products/mypacemarket-sim-docomo-16

選摘唔多, 咁多日嘅話. esim 可能會多d 選擇, 不過9成iphone 都無esim.

呢款如何?見鴨記好平50蚊5日
買joytel Softbank $45仲平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞