美國cdc數據:疫苗計劃啟動後四十歲以下人口死亡數據比未接種前更高

394 回覆
85 Like 96 Dislike
犬儒到由恐懼極權變成崇拜極權
你邊度見到我覺得合理?
我只係陳述嗰面情況 而佢要過去
Cl7s 講緊加拿大on9
我描述客觀數據你話我攪暗示咪又係屈鳩
唔好扯開話題住
邊度?講過唔怕認
面對現實啦仲死撐就柒嫁喇…睇晒成個post前幾版都有唔少人提出有營養價值既意見一齊討論出現既現像成因..人地起碼大膽假設小心求證呀。
你條傻撚一彈出黎就話人反苗..你最科學但又見你提供到d咩實質野出黎做對比。你估小學辯論比賽咩用埋咩飲水都會死既做理由,就自high好醒咁屌你..咁肺炎死既人生前都有痾過屎咁係咪唔痾屎就唔會有肺炎呀?仲用呢d on9詭辯論證法就唔該你收0爹,咪阻住其他人良性討論啦。

BTW你咁信枝針你打左幾多枝喇?今日磚家許乜七都話打左5針,你跟隊未?
唔見你提供到d咩實質野出黎
Clinical trial 係响生存者身上取得
會唔會係疫苗對某類而言work, 對某類人黎講冇明顯效用甚trigger致命因素?
班傳針教教徒唔理嫁喇,同你講”只要信 不要問”
正如我都有疑惑初期死既人,會唔會其實用錯藥黎醫治導致其他器官問題出現而死,因當初早期仲未有一個成熟既治療方法,所以咩藥都想試下,咁失敗左既條屍有帶住隻19病毒就當係19病死班傳針教就好籠統咁總結 “唔打針 反苗 抵撚死”

但無亂食藥無打針而又無死既人都大有人在
反而而家班所謂打左針防左重症既愈死愈多
點解
師兄識play
我哋信科學,人哋信嗰個係科學教
正如我都有疑惑初期死既人,會唔會其實用錯藥黎醫治導致其他器官問題出現而死,因當初早期仲未有一個成熟既治療方法,所以咩藥都想試下,咁失敗左既條屍有帶住隻19病毒就當係19病死班傳針教就好籠統咁總結 “唔打針 反苗 抵撚死”

有,請係 search new York ventilator die andrew cuomo 或者參考 https://www.telegraph.co.uk/news/2021/07/13/covid-patients-may-have-died-due-staff-errors-using-ventilators/?utm_content=telegraph&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1W2GVQfEgEGLMvbgGX7lr-mmtgPAts-zAnU_kc4PGp0SF_aXZohPWEUuE#Echobox=1626195533-1
其實打唔打真係個人選擇,仆街係迫人打,最重要係自己負責任,打左因副作用死就無得怨,唔打中左招死左都無得怨,大家成年人無謂好似小學雞咁啦
有冇諗過好多個家政策都係要禁止返工、出街、返學、食飯禁止生活必須限制逼人打針?!

打完bnt後心臟唔舒服既都識到兩個,另一個就爆濕疹
但零針中武肺既就個個無穿無爛,幾日到一星期好返

支針都幾肯定係毒過omicron
吊佢老味我自己都被迫拍左3針…頭兩針後有手、腳唔同既關節位都有間歇性痛,識走黎走去。3針後仲撚衰,拍完後頭兩星期keep住有頭痛…而家仲走左去腰近脊椎位置都經常有陣痛..唔知咩事睇門診話唔關事以前一直無呢d問題唯有打算約做檢查睇清楚D。
果班無撚人性既sell針佬係睇唔到人地既痛苦嫁

睇黎你比我嚴重保重呀巴打
理論上佢quote嘅數字 大部分唔係零針撚
不過好明顯個死亡數字同當時疫情有直接關係
Delta Omicron嘅染病數字係大爆發,相關死亡人數都因此有大幅上升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞