美國cdc數據:疫苗計劃啟動後四十歲以下人口死亡數據比未接種前更高

394 回覆
85 Like 96 Dislike
咁你咪繼續追擊啲反苗撚關我咩事
我打針冇得揀
飲水都會死人,聽到已經唔想討論落去
咁唯有保重唔好再錯落去
嗰陣時有啲原因要入境加拿大,隔離酒店畀佢哋特登搞到兩個禮拜要幾萬蚊港紙

根本迫你打針
佢有句嘢最精警

Deaths with confirmed or presumed COVID-19

懷疑死於武肺都計

好似有人踢爆個撞車跳樓只要身上有病毒都入數
而家申請緊OWP
果陣時靜觀唔打
你畀我嗰個data同我睇cdc個data相差好撚遠

兩個researcher都唔同你對下兩個表的數據相差好撚遠

你嗰個表唔係話唔信但係人數泡你我嗰個表嘅死亡人數好撚多。我嗰個最高峰期2011年9月加加埋埋44歲樓下先死千幾人,你嗰個未到高峰期淨係12到17歲都已經死咗幾千人,加埋其他年齡層44歲樓下死過萬人

美國真係一個月死過萬個44歲樓下咁大新聞冇人知
係,
HK01 有報過, 廢時 post link
google 下 「墮樓死 新冠」 就會見到
之前未傳開,自然少人死,傳開咗多人中死亡率自然大,你要比較都要拎分母相同來計,剩係計分子,分母又唔同點樣相比
我身邊啲反打針既 好理性既 純粹覺得無用又太急推
你呢 就呢度嗰度有利data炒埋一碟當理據
苗撚都戇尻尻嫁啦,扮乜撚科學精神根本就威權主義撚黎,盲目崇拜所謂磚家講野。主流傳媒+網上平台ban9晒提出質疑同數據既專家,所有相反既聲音消失晒,以為果班sell針佬先係皇道…班撚樣唔用腦一窩蜂又鸚鵡學舌咁..sell針佬磚家講乜七佢又講乜七。而家還好twitter重光,有返唔同意見既專家可以分享,班苗撚到而家仲要扮睇唔到既話,我支持佢地繼續打落去,為人類社會同科學界作出貢獻數據
苗撚唔洗咁多廢話,一枝針研究一年時間唔夠就面世,先唔講日後有咩副作用,竟然要人每3-6個月不停補針,磚家又答唔到你幾時先到盡頭,形式當維他命咁補充防重症但唔防感染同死亡..同我講係高質疫苗根本就係一樣失敗既產物
你地自己圍爐打撚飽佢,唔好迫人接受同唔俾人質疑就得了。
加拿大當時反苗比人emergency act喎
有啲省既官員仲話唔打針有罪
你真係去?
知呀左膠當道同苗救廠利益浸透,
有個省立法要醫療從業員3個月打一次booster tim

但拎左OWP先冇壞
都有兩成人冇打,之後再算
話聲你聽當年唔肯打既醫護永不再錄用
祝好運
Deepstate everywhere, no place to hide, 苗撚正仆街!
咩野每年流行既strain都唔同
只有苗撚只會為支冇用嘅針辯護幾時work唔夠果1-5%功效
流感個病又唔係冇得自癒唔係冇得醫死亡率只有廢老至高
麻疹已經弱毒化唔打都冇事啦,仲要變左幾多價疫苗至可廷續
突然之間死好多後生,苗撚就會話佢哋唔打針所以死

同一時間你睇番數據後生原來都死好少,苗撚就話佢哋打針先唔使死
屌你老母,人哋畀人迫害你仲要覺得合理

賤人
呢d死on9自己俾人迫害緊都要人地一齊受迫害,心理會好過d。魚旦論
https 李斯特鐘
https://lih.kg/3164688
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞