美國cdc數據:疫苗計劃啟動後四十歲以下人口死亡數據比未接種前更高

394 回覆
85 Like 96 Dislike
好撚恐怖

搵到個現象討論下就一下因為權威話正常冇問題所以你係違反科學精神

班撚樣為咗唔畀討論真係無所不用其極
乜原來無視人地成個統計只抽一小部份斷章取義都叫現象討論
只係證明你為左想達到你結論不擇手段, 完全lack of integrity
反苗反到人格都冇埋, 真可憐
咁你咪cap幅圖嚟證明睇下囉
成條link 一早俾左你有埋data by group, 又想無視
不過你可以話堆data 係CDC 作出黎
個數據發映到乜嘢?你咪cap出嚟好似我咁整個表對比囉

還是其實你自己本身冇對比個數據純粹未睇就當咗係
人地成個表有晒打針同冇打針各歲數人口同當月covid 死亡人數
仲計埋死亡率比你
列晒表你click 條link 已經有, 駛鬼好似你夾硬砌條數出黎
不過我明既,反苗反到咁俾人踢爆好難落到台ge
咪繼續貫徹你既科學精神 - 唔click 條link 睇咪可以繼續屈CDC無公開數據
你老母咩整張圖出嚟做對比喇,要說服人又要懶

叫人自己睇

你嘅證據就叫人自己睇但係自己elaborate都懶
比我係CDC返工都盡可能玩數字等自己唔洗上身
但紙始終包唔住火
唯有做其它研頼落代糖zero cola ,食煙度
我係笑尻你唔係說服你, 我以恥笑fact denial 既反苗L 為樂
你真係有心探究你講既40歲以下人口covid 死多左係咪關支針事唔駛我叫你都click 左入條link 睇la
屌,你問咁多問題。

不如你先確認一下,死咁多人,有幾多係死於武肺。

餘下死嘅人,有幾多打咗針。咁先可以對比㗎嘛。

問問問⋯冇一啲有用嘅數據,點答呀。
Clinical trial對alpha beta係有用
Omicron都有用架 只係啲人唔當重症一事
樓主條友諗嘢 真係完全唔似一個受過大學教育既人
條友係咪中學生初大雞黎
似係,data都未識睇
今時今日大學都大把野雞
求其喺間野雞大學讀過business 或者arts degree 你期望呢類人有幾多critical thinking
話比你地知,0針至係最聰明,咪生生猛猛

打左針同支持友疫苗都係stupid
咁Q多人死支針day0都防唔到感染傳染發症重症死亡,
又有副作用後遺症,打完又要擔心呢樣果樣,
打針全部都係蠢到冇人有
多左咁Q多人死得兩個解釋
1:一係支針冇Q用防唔到感染傳染發症重症死亡
2一係支針係毒針打Q死人mRNA到而家都控制唔到入左身體後幾時可以stop同消失令身體血栓炎症壞免疫
走去打疫苗對抗RNA virus白痴嘅你冇資格學人講critical thinking
可唔可以用腦念清楚先
Google下麻疹同流行性感冒係咩virus黎
麻疹大部份99.9%疫苗後過左期都冇補針
流行性感冒疫苗都係99%冇用
結論係RNA virus唔洗打針
Depopulation
ching,拗係無意思㗎,枝針有用嘅個疫情一早完啦。依家2023仲攞clinical trail嚟打飛機,大佬邊個發達國家地區無行個疫苗證?資料電子化咗唔好話乜嘢好難check啦,用證苗證對比感染同入院留院紀錄,一個身份證號碼搞掂,WHO數字係全球打咗130億+針,6.57億+申報感染,6.68百萬+申報死亡個案 (仲要係計埋died with 武肺個案)。咁大量現實數字,點解唔公佈?一日準備唔到啲數字,一星期?一個月得啦啩?香港得啦啩?打針係有用,用身份證一map 打針/感染/入院/留院紀錄,按年齡/長期病患/健康/再感染分類,乜都出晒嚟啦。

下面篇文可以話係充滿歡樂,苗撚嘅極致,連登苗撚根本唔入流,覆得晒佢啲argument應該可以打十個㗎啦
https://www.kff.org/policy-watch/why-do-vaccinated-people-represent-most-covid-19-deaths-right-now/
補充
被問得最多的問題就是“為什麼我小時候打過疫苗,抗體卻消失了?” 關鍵是麻疹感染人數有所減少。

對於麻疹和風疹,一次疫苗接種曾被認為終身有效。然而,2007年日本的一場流行病卻揭示了事實並非如此。這時候我才知道,有很多人打過一次疫苗,還沒有形成抗體。當時在診所,對希望接種疫苗的 20 多歲的人進行抗體檢測時,只有 20% 到 30% 的人有抗體。

那為什麼本該形成的抗體會消失呢?答案是:“因為我接種疫苗後就不再接觸病原體了。” 70年代和80年代,麻疹和風疹疫苗傳播迅速,但並不是每個人都接種,而且有不少感染者。風疹是一種飛沫傳染,除非近距離接觸,否則無法接觸到病毒,但感染者很多。麻疹感染人數應該比風疹感染人數少,但由於是空氣傳播感染,只要在同一個教室,就有可能接觸到病原體。如果接種了疫苗,體內就會形成“抗體”,有了抗體,即使病原體侵入人體,也會立刻打敗“敵人”。而此時,抗體讓“防禦姿態”更加穩固,為敵人的下一次入侵做準備。抗體的強度稱為“抗體滴度”。當“敵人”,即麻疹或風疹病毒侵入人體時,抗體效價會有所上升。

然而,自 20 世紀 90 年代以來,麻疹和風疹病例數急劇下降。這本身是一件好事,但以前經常侵入身體的“敵人”不會再來了。敵人不來,抗體效價就會逐漸下降,最後降到打不過敵人的地步。這就是為什麼即使接種了疫苗也會感染麻疹和風疹的原因。目前,下即使接種兩次疫苗也不會產生抗體。
“流行性感冒疫苗都係99%冇用”

又係哂時間討論
“冇用”係因為每年流行既strain都唔同

大佬你咁既logic仲話去加拿大發展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞